Начало

Вегетарианска диета от

Дата на публикация: 2018-02-17 03:28

6. Ориз с гъби
7. Пълнени чушки
8. Яхния с картофи
9. Пица
5. Тиквички с кисело мляко
6. Китайски ориз със зеленчуци
7. Бъркани яйца, яйца по панагюрски или омлет
8. Картофи с гъби
9. Гъбена каша
65. Миш-маш
66. Паниран кашкавал със салата от зеле и моркови
67. Зелена салата или шопска салата
68. Макаронена салата
69. Боб или леща

Гледайте да не прекалявате с порциите, аз лично ям по една чиния от всяка манджа (около 855-955 ккал).

7-дневна вегетарианска диета

Парадоксът е, че докато тези общности използват този метод за клане на животни който е допустим според техните вярвания , духовната нечистота на месото върви нагоре и те поемат по-високо Taмa преобладаващо месо. Следните фини показания , получени чрез духовно изследване показват същото.

Вегетарианска диета за отслабване | Сензация - здраве и

Дори ако един човек извършва духовна практика, която е в съответствие с шестте основните принципи на духовна практика, ще му отнеме средно 5 години, с цел  преодолеяване на лошите ефекти, създадени чрез консумиране на Тама преобладаваща диета. Това важи, ако той се откаже от не вегетарианската диета веднага и извършва духовна практика (по шестте основни принципи ) по 9-5 часа на ден. Ако той  постепенно се отказва от невегетарианската диета, ще му отнеме 65 години, за преодоляване на лошото действие от консумацията на по-високо Taмa преобладаващата невегетарианска диета.

Вегетарианска диета за отслабване и възстановяване на

…При появата на целулит няма жена,която да не изпадне в паника. Нашата читателка Анастасия ни изпрати диета, с която можете да се отървете от неприятния целулит и да намалите обиколката на бедрата.

Добавките с черен бъз ще ви помогнат да преборите настинката и грипа! Продуктите от бъз са направени от плодовете или..

Натуралната козметика навлиза все по-масово в ежедневието на всички ни. Всички водещи производители на козметика вече им.

Храната не е изключение, и на неосезаемо ниво, тя също се състои от С атва, Раджа и Ta м a неосезаеми компоненти . Съотношението на тези неосезаеми компоненти варира в зависимост от вида на храната, вегетарианска или не вегетарианска. Сатва означава чистота и знание, докато Ta ма означава невежество и инерция. Всяко нещо, което има по-висока С атва компонента подпомага нашето духовно пътуване и всичко, което е Ta м a преобладаващо има тенденция да намалява или да възпрепятства нашата духовна практика.

За закуска се пие портокалов сок и се яде препечена филийка, намазана с малко зехтин и поръсена със свеж босилек. Вечерята трябва да се състои от зеленчуци, който са сготвени на пара или са за кратко задушени - по този начин ще улесните усвояването им и няма да натоварите работата на стомаха вечерно време.

Естествено, преминаването към вегетарианско хранене не предпазва от сърдечно-съдови заболявания, но значително намалява рискът от тях.

6. Спортуването върви ръка за ръка със здравословният начин на живот. Колкото повече се движите, толкова по-добър резултат ще постигнете.