Начало

Витекс: вълшебната женска билка при безплодие, кисти

Дата на публикация: 2018-02-18 16:34

Канадско проучване върху свойствата на лененото семе сочи, че консумацията му понижава риска от развитие на рак на гърдата с 78% при жените след менопауза. Приемът на ленен хляб пък понижава този риск с 76% при всички жени.

Migun - Апаратура

За лечение на кашлица от хиляди години се използва печено ленено семе. Две лъжици от него, разтворени в чаша вряла вода, се пият три пъти на ден, желателно на гладно. Лекът се приготвя на всеки отделен прием, а не се пази за следващ.

УОМАНИКСИН – За женско здраве и красота

Извлича се от семена посредством студено пресоване. То е чудесен диетичен продукт, съдържащ фосфор, а също витамини А, D, Е, В, калий. Линоловата и линоленовата киселина правят кръвоносните съдове еластични, блокира отлаганията по стените им, профилактира атеросклероза, укрепва имунната система.

Подходящи камъни за зодийте

Циклодинон е друг компонент във витекс, който е със силно изразено действие. Това вещество представлява съвкупност от куп други вещества флавоноиди, аскорбинова киселина, минерали, органични киселини, дъбилни вещества. В него се съдържа дори камфор.

Вреда от какаовото масло: предимно вредят огромното количество фалшификати, които запълват търсенето на пазара. Ако продуктът има прекалено горчив или кисел вкус, значи сте станали жертва на мошеници. Освен това какаото може да предизвика алергичен отпор у хора, страдащи от изгаряния, подагра и на хиперактивните деца.

Добива се чрез студено пресоване от семената на Simmóndsia chinénsis. Съдържа протеини и аминокиселини. Свойствата му се сравняват с желеподобното восъчно вещество спермацет. Използва се за коси, кожа, при грижа за миглите и не само. Има висока проникваща способност. Буквално съживява сухите и безжизнени коси, насищайки ги с енергия. Защитава ги и ги заглажда.

ГУНА се прилага в рамките на десетина сеанса, с минимална почивка от 8-9 дни между тях. Има ефект на профилактика и същевременно на активно регенериране.

Малкият пръст е свързан с костите на долната част на тялото, като например глезените и коленете. Акупунктурата на малкия пръст ще попречи на болката в краката.

Има бактерицидно, противовъзпалително, заздравяващо действие, работи срещу отоци, срещу глисти, при травми, антисептик е. Добро е за малчугани, тъй като попълва запаса от витамини А и D. При простудни заболявания се втрива в гърдите и по гърба.

Безинжекционните методи не провокират неприятни последствия, обаче убожданията имат странични реакции. Най-обичайните сред тях са отичане, зачервяване и посиняване в местата на въвеждане на инжекциите.