Начало

Сода бикарбонат за отслабване, избелване на зъби, лечение

Дата на публикация: 2018-02-15 18:59

Именно поради това д-р Симончини смята, че при пациенти, диагностицирани с онкологично заболяване, първата крачка към изцерението е възстановяване на нормалното функциониране на имунната система. При химиотерапията и другите агресивни методи за лечение, едновременно с унищожаването на раковите образувания (което не винаги се случва), си отиват и останалите защитни сили на организма. Ако курсът не е успешен и гъбата остане активна в човешкото тяло, много скоро тя започва отново да колонизира, предизвикайки метастази из цялото тяло. В същото време, организмът е толкова изтощен, че няма сили да се противопостави и настъпва летален изход.

Лимон и сода – очаквано добра комбинация

Както вече стана ясно сода бикарбонат помага при възпалена и раздразнена кожа, пърхот, алергии, възпалени венци и пародонтоза, гъбички по ноктите, бяло течение, лош дъх. Продукта успешно избелва зъбите и държи неприятните миризми далеч от тялото.

Отслабване със сода: вижте как се прави!

Този безвреден продукт е една от здравословните добавки, гарантиращи опазване на здравето и извеждане от тялото на всички токсични вещества.

3начина да пием сода за хляб за по-добро здраве | Здравни

При терапията с мед и сода трябва да се спазват стриктно ограниченията в хранителния режим, които изключват консумация на описаните по-горе забранени храни.

Като се смесят сода и оцет и изчакате да изчезнат мехурчетата, вече няма да изпиете сода, а вода и сол. Те се неутрализират и губят необходимите за целта свойства. Това се учи в 7 клас по химия.

Чистият нахколит се съдържа в изобилие в речния басейн на реката Грийн, която преминава през няколко щата в централната част на страната (САЩ).

Чаша топла вода с разбъркана в нея сода – малка лъжичка, изпивайте всяка сутрин на гладно . Напитката трябва да се приеме около половин час преди закуска. Идеята е да се активира работата на храносмилателната система и последващите метаболитни процеси да протичат с по-голяма скорост. Вкусът на такава напитка не е от най приятните, но за по-лесно преглъщане може да се добавят няколко капки прясно издецен лимонов сок. Тази рецепта се изпълнява два пъти седмично, без ограничения за продължителност.

Докато изпълняваме диетата, трябва да се откажем от мазнини, пикантна и пържена храна, сладкиши, газирани напитки, алкохол.

Бележка на Здрави всеки ден: Колкото и да е полезна содата за хляб, не прекалявайте с нея. Прочетете какви са противопоказанията, свързани с прекаления или неподходящ прием на натриев бикарбонат тук

⨻ За пиене: Коя е хубава? ⨻ Промивка на стомаха. ⨻ Инхалации. ⨻ С лимон за отслабване. ⨻ С мед. ⨻ За коса и обезкосмяване. ⨻ При акне.
Лечение: Сода за хляб в традиционната медицина
Познатата ни сода бикарбонат, която присъства във всяка кухня, не е само средство за приготвяне на тестени изделия. Тези малки бели кристалчета са в състояние да ни отърват от прекомерно замърсяване, независимо дали то е локализирано вън или вътре в тялото ни.