Начало

Упражнение за Стегнат Корем - Планк | 28 Дни Предизвикателство

Дата на публикация: 2018-02-15 19:55

Народната медицина препоръчва лимец и при бучки в гърдата. Приготвя се лапа от фино смляното зърно. То се запарва в равни части вода и вино. С приготвената кашичка се правят компрес до пълно разсейване на бучките.

E-fit България - Е-фит програми с ЕМС:

Знатните римляни са ценили джинджифила като добавка към обилно ядене, която помагала на преялите да храносмилат по-лесно. От антични времена до днес талантите на джинджифила не са се променили: той облекчава храносмилането и, както потвърждава науката, ускорява всмукването на хранителни вещества от стените на тънките черва. Освен това доказаните антисептични свойства на корена намаляват рисковете от чревни инфекции, а джинджифиловите напитки намаляват пристъпите на гадене и повръщане. Много често лекарите препоръчват този продукт и производните му като средство за туширане на симптоматиката при синдром на раздразненото дебело черво.

Спа Деметра - SPA DEMETRA

Чудесната спирулина е одобрена от водещи педиатри като подходяща в детската възраст. На първо място чрез спирулина се укрепва здравето на деца, които продължително време са били недохранвани или хранени непълноценно (). Високият процент протеини, които съдържа, я прави добър вариант за деца с наднормено тегло – засища с малки количества и задълго, прави излишно непрекъснатото похапване. Със спирулина може да се обогати и храненето на активно спортуващи деца, тъй като водораслото внася в организмите им балансиращи енергията компоненти, без да ги товари с излишни калории.

Спирулина за отслабване. Цена, мнения и приложение на

Нивата на каротеноидите в лимецовия хляб остават почти непроменени. Те се запазват по време на печене, за разлика от каротеноидите в другите пшеници, които се разпадат при печене.

АМИГДАЛИН / ЛАЕТРИЛ - антираковия витамин Кайсиевите ядки съдържат цианиден компонент, който убива раковите клетки. Но приемът на витамин

И същото и с мазнините.
Разделяш количеството мазнини от етикета на , и ще да получиш броя на блоковете мазнини.

Още едно тежко заболяване се повлиява положително от хранителен режим със спирулина: астмата. При медицински експерименти е установено, че приемът само на един грам спирулина дневно облекчава мъчителните симптоми при астма. Намаляват пристъпите и острите състояния, а ако все пак се случат – преминават по-бързо и в по-лека форма. Ефектът се обяснява със способността на водораслото спирулина да намаляват стойностите на специфичните антитела IgE, което пък води до по-слабо изразена симптоматика на белодробната астма и подобрени функции на дихателната система ().

Лек за остеопороза Всичко свързано с темата остеопороза, като причини, симптоми и съвети за профилактика може да научите ТУК. В този

У нас годишно се произвеждат около 755 555 тона от тази култура. Количеството е предимно за лично потребление или предназначено за нуждите на БГ пазара.

Захаросан джинджифил може да се приготви и вкъщи по следната рецепта на : 755 г корен джинджифил се обелва и нарязва на тънки шайби с ренде мандолина. Залива се с малко вода – колкото да са покрити парчетата, и се вари половин час на тих огън. След това прецеждаме – водата може да се пие като чай, а парчетата се слагат отново на огъня с три супени лъжици вода и 6 супени лъжици кафява захар. Огънят е силен, бърка се постоянно докато водата се изпари. Свареният джинджифил се овалва в захар – всяко резенче поотделно подреждаме ги да съхнат върху хартия за печене. След като станат напълно сухи, прибираме в буркан или метална кутия с капак. Трайността на този продукт е три месеца.