Начало

Какво е разрешено да се яде при подагра?

Дата на публикация: 2018-04-15 16:12

Моля, кажете дали Триактал може да помогне при бъбречна поликистоза и вече бъбречна недостатъчност. Има ли вероятност от противопоказания при това сериозно заболяване. Благодаря предварително!

ЗДРАВНИ ТЕМИ

Някой казвал ли ти е, че тези мечти могат да бъдат реалност? По-лесно е, отколкото си го мислиш. Само за четири седмици ще влезеш в числото на 67-те процента жени с идеална фигура. Достатъчно е да повярваш на силата на природата.

Нормализиране на тестостерона при жени | Любомир Иванов

Абе глупаци, какво сте се побъркали по тоя триактал. наивници! рака не се лекува и не вярвам че и това лекува! ама като сте прости.
Пийте ракия повече ще ви помогне

12 храни, подходящи при диабет

А също не съм и от тези измислени 8775 Супер Авторитети 8776 , които постояно говорят лъжи и тъпотии по телевизията и радиото.

Zdraveite na wsichki. zapochnah dietata predi 7 meseca i za svaliane na kilogrami sym svalila samo 8 kg, no sysho sym svalila i ot obikolki po 7-8sm. Spazvam ia striktno s izkluchenie che pomakoga wecher iam sled 75h i ne vinagi polovinata ot obada. Ima li nakoi, koito svalia tolkova malko ot vas momicheta? Iskam da stgna 56kg, imam cel oshe 7kila, no dali she stane kato svaliam tolkova malko neznam. Daite nakakaw kak da svaliam po byrzo kilcata.

Считат се, ако са нещо ново и допълнително, което правиш. Ако и преди си ходела на народни танци, не се считат за НОВ навик.

Здравейте и от мен, на 75 април ми е 6 воден, и съм с 8 кг по-малко Това не е ли доста имам да свалям поне още 65-67 кг, спряла съм и цигарите от 6 месец. Пухкава съм си но съм и висока


Родителите на Ирена били ужасени от състоянието, в което се прибира момичето. Разрошено, неадекватно, с размазан грим и кръв по устата. Веднага потърсили близък приятел - полицай Танчо Крънчев, който ги пратил в районното. Направени са изследвания на десетокласничката, които установили, че е имала алкохол в кръвта и е изпила около 795 г водка.
Над четирима свидетели потвърждават, че Ирена не е пиела редовно алкохол и не е оставала да спи по чужди легла без надзор. Освен това стана ясно, че десетокласничката няма гадже - твърдение, с което Евстатиев се опита да докаже, че ученичката има опит в леглото.

Има една група храни, които много помагат в процеса на детоксикация, извършвана от нашия дроб. Това са храните богати на сяра. Молекулата на сярата е основната единици, с помощта на която черния дроб детоксикира широк спектър от лекарства, токсини, пестициди и др. Към тази група спадат чесън, лук, зеле, броколи, карфиол, брюкселско зеле и други от групата на зелето. Естествено те имат благотворно въздействие предимно, когато ги консумираме сурови. Полезните вещества намаляват и умират с термичната обработка.

Първото, и най-важното нещо в Зоната е, че на всяко хранене в чинията ви трябва да присъстват трите вида блокове протеини, въглехидрати и мазнини.