Начало

Руслан Мъйнов: Отслабваш, ако го поискаш! Басирам се, че с

Дата на публикация: 2018-02-18 03:35

Доброволно ли е изпила водката или е била с помпа? Много е важно да се знае защото едно доброволно действие води до следващо доброволно действие и тук сме свидетели на една поредица от доброволни действия на свидетелката.. Доброволно е отишла на среща, доброволно е влязла в стаята на хотела, доброволно е пресушила бутилките,доброволно е позволила да я съблекат. И след цялата тази доброволност е била.. да прави секс от един също толкова фиркан дрътльо.

Как да отслабнете завинаги? | Любомир Иванов

Здравейте! Аз съм на 76 години и ще започвам това разделно хранене! Доста се рових из нета, но имам само няколко въпросчета относно този режим на хранене и ще съм Ви много благодарна ако ми отговорите!

-Начало

Само за два дни селцето Кълъчлъ в провинция Синоп в Северна Турция стана известно в цял свят благодарение на местен петел, който започна да снася яйца, съобщава Yurt gazetesi. Снесените от петела яйца са по-дребни от стандартните кокоши яйца и нямат жълтък. Така че от тях не могат да се излюпят пиленца, тъй като не са оплодени.

Розацея (rosacea) – интервю с д-р Светозар Дренски

Бихте ли ми отговорили, дали така написаните проценти в публикацията 8777 Зонови блокове 8775 са коректни или са объркани.

Пишете 8777 излекуван 8775 , но се надявам, че е правописна грешка (би трябвало да е 8777 излекувана 8775 ).
Дали ще бъдете излекувана, може да го каже само дерматологът, който Ви е назаначил лечението. Най-добре ще е да се обърнете към него!

Поздравления за поредната отлична статия Любо !!!
Напълно споделям написаното от теб, защото от личен опит съм достигнал до тези изводи. Балансиран хранителен режим и умерени тренировки правят възможно трайното отслабване.
Ще използвам случая да те попитам като фитнес любител и привърженик на сутрешните кросове в парка по колко километра препоръчваш да се бяга на ден , за запазване на добрата форма и тонус.
Поздрави

Извинявам се за намесата по темата, но искам да уточня нещо свързано с горният коментар за млечните продукти, който е и тотална масова заблуда

Здравейте Д-р Маневa,дъщеря ми е на 65години веднъж вече и е махана трета сливица,но сега отново да пробваме с ли да ни насочите към някого за консулт и лечение от Русе.

Xopa в момента го пия повярваите има ефект за 9 месеца съм свалила 85 килограма като съчетавам това плодче със разходки и игнорирах хляба и тестени газирани напитки и се получи

sinut mi sushto imashe ekzema mazilata ne pomognaha zapo9nahme kompresi s salamura ot turshiq v bidon ima efekt povqrvaite uspeh