Начало

Диетата при чернодробно заболяване :::

Дата на публикация: 2018-02-18 21:13

Детелина, моля те мила, не така. Много неправилна нагласа имаш към прегрешенията.
Добре, нарушила си, но не казвай, че ще ти се отрази на талията, нито на кантара. Просто мисли, че това няма да се отрази, че пак ще продължиш да отслабваш. Това, че даваш на мислите си възможност да натрупат килограмите, а не да ги свалят ти пречи.
Ми няма да се отрази разбира се. Ще се отрази, ако го правиш всеки ден. Но ако го правиш понякога, и то с ясното съзнание, че утре си в твоя режим и нищо няма да се е променило, значи всичко ще е наред!
промени мислите си промени живота си!

Класическа рецепта за френски макарони. Трикове и съвети

Познатият ни активен въглен е сред топ лековете при метеоризъм. В чашка вода разтворете таблетка от 555 мг, като преди това я стриете на прах. След изпиването на този разтвор ще се усетите лекота в корема. Това приятно усещане е съпроводено от изчезването на мъчителните газове.

Газове в червата (метеоризъм) :: Петър Дънов, Петър Димков

Да започнем с пускането на фурната, за да загрее. На различните места ще прочетете различни температури на печене. Важно е да е ниска температурата, за да не се напукат макароните. В кухнята на Надя това се оказа 675°С за 76 минути на второто положение от долу. У дома пека на 675°С за 78 минути по средата. Ще ви кажа и трик как да уцелите температурата, но първо да сложим макароните в тавите.

Сода бикарбонат: Лечение, вреди и приложения

Колкото до полезните качества. Във виното има една група фенолни съединения. Това са мощни антиоксиданти. Червеното вино, багрилните вещества се наричат антоцианини и предпазват съвременния човек от реакциите на стреса. Намаляват риска от сърдечносъдови инциденти, от инфаркт и инсулт. Намаляват риска от образуване на злокачествени образувания в тялото ни. Намаляват риска от радиационни въздействия. Точно заради тези качества през последните 65-65 години усилията на специалистите, на научните изследователи се насочиха именно да търсят нови и нови подробности в тази област и приложението на виното в диетиката. Какво беше открито?

Na men mi se otrazqva dobre za 6 dena iznenadvashto za men e sas astma i gastrit da ne pie aspirin,kakto e pri men. Kafeto sas zahar si go piq i po 6 tagleta raztvrimi vittmini.

Защо методът не е надежден? Прахчето индикира изменение, налично в момента в киселинността на урината. Въпросът е, че изменението не се причинява от зачеването, а от други обстоятелства, някои – чести спътници на бременността (примерно бактериално причинено инфектиране на пикочната система). Но доколко средата в урината е киселинна, зависи и от други, обичайни фактори като способа на хранене, гладуване, диабет, умора и други. Вижте и ТОВА : Още тестове за бременност (някои и по-надеждни) !

Содата, разредена в мляко, е препоръчително лекарство за откашляне. При болка в гърлото – 7 чаени лъж. в чаша топла вода. С тях плакнете по пет-шест пъти в деня.

Трик : Сложете металната купа на кухненската везна и нулирайте. Сложете 95 гр. остарели белтъци. Нулирайте отново и добавете 95 гр. едра захар. Сложете щипка сол. Вече сте готови за 8-те минути с миксера. Засечете си време, наистина ще видите, че са 8 минути.

Използват се ароматни и зелени подправки при готвене – без ограничение. Единствено се намалява до минимум солта, защото тя е причина да се акумулира вода.
На пръв поглед това изискване е ограничение, но всъщност дава възможност за безкрайно разнообразие в храненето. Всеки четвърти ден, когато е ред за протеините, е възможно да бъде различен от предходния и да се хапне нещо различно и вкусно.

Момичета, нещо съм се да е просто днес, но се чувствам толкова подута, едвам си обух дънките просто. вече съм на края на диетата, остават ми още 7 седмици, но никак не съм доволна от резултатите си, явно просто не съм достатъчно стриктна. Или просто тази диета не е подходяща за мен, не знам. Едвам се сдържам да не я прекъсна сега, просто ме е яд, че ми остават още 7 седмици, за да завърша и третия цикъл, но след като не съм доволна от резултата имам ли стимул да продължа до края ?