Начало

Годжи бери - за ползите и страничните ефекти на супер

Дата на публикация: 2018-02-17 19:14

Хей, прегледах периодите в статията, но не видях нищо за сегашния. Сега подходящо ли е да се започне и ако да в кой ден? Кога е 8777 разсипът на луната 8775 ? Освен това искам да попитам в какъв ред се прави подготовката колко дни суровоядство, кога се прави клизма с урина и прочее.

Онлайн Магазин за

Zdraveite Ami az porachah 655grama za 55lv ujas v nashiq Grad nikade ne go namiram moje li da mi pomognete s neshto po evtino

Кордицепс - за имунната система 100 капсули

Здравейте мой братовчед отслабна с 65 кг за 6 месец след като използва годжи бери. Аз също мисля да го започна тъй като натрупах доста килограми по време на бременността си и вече 5 месец се боря да сваля 75 кг

Алайв мултивитамини за възрастни и деца над 12години

Тази форма някои потребители определят като неприятна за прием. Дължи се на специфичния аромат и вкус, дори и след разтварянето й в сок. Приета по този начин спирулина се усвоява по-бързо от капсулите, които имат обвивка.

Според някои източници спирулина е неподходяща за пациенти с автоимунни заболявания, тъй като води до влошаване на състоянието им.

Двукратно по малка лъжичка преди хранене е дозата, в която спирела се приема. Не се препоръчва надвишение на дозировката при каквато и да било ситуация. Пациентите със специфична непоносимост към пчелни продукти и/или към водораслото, не могат да приемат коментираната добавка.

а бихте ли споделили как приключвате житния пост кога какво включвате като храна в смисъл на 65 и 66 ден жито ябълки орехи вода и ангелска замества житото на обяд и вечеря или заедно със житото се хапва?
благодаря предварително

Здравейте! Бих искала да попитам дали годжи бери мо е да се добавя към смути за дете на 6 годинка и по колко зрънца? Благодаря!

Късо-верижни мастни киселини. По-малко от 6 въглеродни атома. Съдържат се в много малки количества в млечните мазнини. Те се усвояват подобно на средно-верижните триглицериди.

проблема ви е ,че ядете сухо Годжи а не прясно,в сухото липсва маслото от плода,а в прясното е това което колева