Начало

С5 килограма по-малко за 10 дни — Земя назаем

Дата на публикация: 2018-03-18 08:12

Освен „нуждата“ от воля и диети, особено вредно е клишето, че човек напълнява, защото се храни много. Това не е така. Напълняването е знак за разболяване. Означава, че тялото не се справя с храните, които ядем и с начина живот, който водим, модерният начин на живот. Аз съм привърженик на храненето типично за нашите предци. То включва месо, мазнини, зеленчуци и колкото може по-малко въглехидрати. Вредата от мазнините и холестерола е едно от най-големите клишета. Системата ми е основана на високо-мазниното ниско-въглехидратното хранене. Това е естественият, полезен за телата ни хранителен режим, какъвто е бил той за нашите предци стотици хиляди години. Те, и в крайна сметка ние сме победителите в еволюционния подбор и трябва да се съобразим с естествените нужди на телата си.

Хитозан плюс 60+ отслабване

Надявам се да сте намерили статията за полезна и да сте открили ценни съвети, за да подпомогнете начинанието си към сваляне на килограми.

Билките в нашия чай - FRENCH SECRET TEA

Арахидоновата киселина (AA англ.) е толкова мощна и опасна, че ако инжектирате почти всички видове мазнини (дори наситени мазнини и холестерол) в зайци, нищо няма да им се случи, ако обаче им инжектирате същото количество арахидонова киселина, кръвта на тези зайци се съсирва почти мигновено, и те ще са мъртви в рамките на няколко минути. Всъщност, ако искате да увеличите нивата на АА в кръвта си, не е задължително да я инжектирате. Съществува един по-бавен и по-коварен начин- просто не спирайте да консумирате богати на въглехидрати храни, и последвалото свръхпроизводство на иснулин ще свърши останалото вместо вас.

Свежа салата в чашка - За Жената

88. Закусвайте с яйца Закуска, съдържаща високо количество протеин е установено, че намалява апетита, спомага за поддържане чувството на ситост по-дълго време и влияе добре, когато за цел имаме понижаване на килограми. Много добро допълнение към тази закуска биха били всякакви зеленчуци, както и малка порция овесени ядки. В случай, че имате алергия към яйца или предпочитате друг вид закуска, опции са протеин на прах в комбинация със сурови ядки, месо със зеленчуци или остатъци от вечеря.

Аз лично от 655кг в момента съм 75 повече от година след 97 дневно соково разтоварване и дори в момента съм на 66 дневно водно разтоварване не толкова да гоня някакви конкретни килограми и прочие, а най-вече да се науча още по-точно да разпознавам сигналите на тялото си и неговите нужди. Не е НИКАК МАЛОВАЖНО да се пренебрегва психологическата работа по време и след всяко разтоварване, защото ако човек е бил сприхав, избухлив, намръщен, вечно недоволен, раздразнителен и . негативни емоции мътят разума му, това трябва да бъде преодоляно в края на разтоварването и да бъдат посрещнати промените и на това ниво. Негативната енергия ни самоизяжда и действа в пъти по-зле от двоен чийзбургер с пържени картофки ала МакД + 7 литра кола за капак и ментос.

Много хора с проблеми в теглото умират отг затлъстяване или сърце преди да са стигнали и 755 кг. А ти се справяш с близо триста. На какво го отдаваш?

77. Отделете 65-75 минути на хранене Отнема около 75 минути на лептина хормон, отговорен за чувството на ситост в организма да подаде силен сигнал, че вече няма нужда от повече храна и да се създаде усещане за ситост. Въпреки че може да е трудно на моменти, особено, ако се храните 9-5 пъти на ден се опитайте да отделите време за бавно хранене, сдъвквайки добре храната. Този метод може да спомогне за по-съзнателното хранене и по този начин да се регулират и приетите порции/калории.

Тази промяна в диетата, и последвалият дисбаланс на Омега-8 и Омега-6 е основният виновник за увеличеното производство на арахидонова киселина, която пък е главния виновник за увеличаването на тихото възпаление.

Често пъти херпесът е първият признак на вирусната инфекция или се появява след прекарването й като знак за отслабване на имунната система.

Мер е описала как се е хранила тогава, а то по-различно трудно може да стане, за да се чувстваш добре по време на курса. В ежедневието е различно, движиш се цял ден, говориш, нервираш се, радваш се и други подобни и неотменни елементи от всеки нормален ден. Докато на Випасана курса и да искаш да ядеш повече няма да можеш, защото ти възпрепятства практиката и последния ден, когато дават много повече храна и всички, които се полакомиха разбраха, че е голяма грешка да се наядеш хубаво и веднага да влизаш в медитация е не става. Мер не ви налага, а споделя какво ий се е случило и то неумишлено.