Начало

Английска сол: Топ начини за лечение, отслабване и

Дата на публикация: 2018-02-16 20:02

За неприятното подуване на краката може да търсим причини в начина си на живот ( храна , движение, престой на тялото в едно положение), както и в ред заболявания.

Цедралекс крем при тежест и умора в краката

Друг начин за лечение с морска сол : Половин чаша морска сол се разтваря в няколко литра студена вода. В този разтвор се накисва дебел плат или кърпа. С него се правят компреси на оточната област. Повтаряйте тази процедура за срок от десет дни най-добре преди лягане.

Бодежи в сърцето: Какво значат? Съчетания с изтръпване и

Здравейте, бих искал да попитам ако можете да ми вчера от дясната страна на тестита забелязах нещо като пъпка или по точно бих казал като топче с бял вечер го намазах с triderm не зная от каде се е появили скоро имах сърбеж но не мога да бъда сигорен дали се е появило от него, нямам сърбеж на това място но и ме е страх да го пипам ако го пипна имам съвсем лека 75 години съм
Какво може да е според вас? Лично се надявам да не е нещо опасно

Подуване на крака - златни народни лекове, причини и

Тинеа на ходилата: предизвиква силен сърбеж, зачервяване и залющване на стъпалата като обривът преминава и по външната страна на стъпалата тип „мокасина”.

Здравейте, когато са ви препоръчали терапия, вероятно са ви казали и диагноза. Ако диагнозата ви е разноцветен лишей, което може да съответства на описаното от вас, тогава причината не е кучето. След като приключите терапията, обикновено това отнема 7 седмици, може да се покажете на слънце и тогава петната ще се заличат.
Ако диагнозата ви е друга гъбична инфекция съществува вероятност да се предаде от животно, така че трябва да го прегледате добре за полета с опадала козина.

Здравейте, възможно е да имате пурпура, но информацията, която давате е недостатъчна, за да интерпретирам състоянието ви. Най-добре е да се консултирате с вашия дерматолог.
Поздрави

Здравейте, антимикотичен препарат, който ще получите от аптеката. Няма как да направя конкретна терапия по 7 причини. Първо не сте мой пациент и второ терапията не може да бъде водена в нета.

Здрвейте, алопецията има доста сложна класификация и множество клинични форми. При някои от тях може да се наблюдава сърбеж. Според вашето описание алопецията е травматична. След удара, в засегнатия участък от кожата, космените фоликули са заменени от съединителна тъкан и това е довело до липсата на коса. Последващата еволюция описана от вас е малко странна и изисква клиничен преглед и вероятно биопсия.

Здравейте, описанието може да съответства на гъбично заболяване. Вариантите за вас са два. Препоръчителния е да се обърнете към вашия дерматолог и да получите специализирана консултация. Непрепоръчителния е да се мажете с ОТС медикамент (за свободна продажба в аптеката без лекарско предписание) за гъбички, но риска от това действие е ако не се справите, да замъглите картината и след това дерматолога да се ориентира по-трудно във вашия случай.

В този разтвор киснете подутите крака в продължение на половин час. Повтаряйте всеки ден за период от седмица и половина, за да укрепнат кръвоносните съдове.