Начало

Многопрофилна болница за активно лечение Здраве Пазарджик

Дата на публикация: 2018-02-17 14:36

Ползите от физическата активност не са пряко свързани със загубата на тегло. Повишаването на фитнес нивото работи по различен начин от начина за намаляване на подкожните мазнини. Именно заради това хора, които са с наднормено тегло, могат да подобрят метаболитното си състояние, чрез спортуване, дори и да не свалят килограми.

Практика Белодробно здраве - Д-р Иво Пенков и Д-р Дора

В НЗОК има сбъркана счетоводна политика. Това заяви пред БНТ зам.-министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков в коментар за първоначално противоречивите данни, които здравната каса изнесе за задълженията й към чужди фондове. &bdquo При положение, че вече всички знаят реално колко са задълженията към чужди здравно-осигурителни институции, в официалния годишен отчет на НЗОК фигурираше числото 7,5 милиона, което е категорично невярно&ldquo , заяви той. Д-р Пенков посочи, че вътрешните правила на касата в тази насока ще бъда.

Очна Клиника “Зрение“ - София | Здравен Каталог

Нов начин на остойностяване на лекарския труд и медицинските услуги предстои да предложат от Министерството на здравеопазването през есента на тази година. Новината изтече след среща на ръководство.

Българският здравен портал

Проф. Плочев става 66-ят управител на НЗОК в 68-годишната история на здравноосигурителния фонд, създаден през 6999 година от екипа на д-р Илко Семе.

Схемите в болниците не са сложни и могат да се разкрият лесно. Това мнение изрази в ефира на &bdquo Нова телевизия&ldquo бившият министър на здрав.

Денонощни телефони за връзка с МБАЛ Здравето 57/9966769, 5888 956 866 Телефони за връзка с МЦ Детско Здраве : 57/9579797, 5888 778 567

Специалист по очни болести. Работи в областт на най-съвременната диагностика на глаукомата, нейното медикаментозно  лечение, както и в областа на съвременна диагностика и лечение на дегенерация на макулата, свързана с възрастта, диабетна ретинопатия, дегенеративни заболявания на ретината. Владее диагностични методи като оптична кохерентна томография /ОСТ/, компютърна периметрия, автофлуоресценция и др. Специализиран и в диагностика и лечение на съдови и възпалителни заболявания на окото, възпалителни и алергични заболявания на очната повърхност, синдром на сухото на националната глаукомна асоциация. Специализирал в Чехия.  Владее английски и руски език.

Това се забелязва дори и само с 85 минути физическа активност през 5 дни от седмицата. За децата препоръчителният минимум е 65 минути на ден.

В настоящото българско общество сме свидетели на огромна неблагоприятна тенденция за самолечение. Това отбеляза преподавателят по маркетинг в здравеопазването във Факултета по обществено здраве към МУ-София проф. Добрияна Сиджимова пред БНР. &bdquo Самолечението от една страна е самоназначаването на лекарствена терапия, . човек сам си преценява кое лекарство ще му е полезно, а другият аспект е свързан с изменения на лекарствените предписания, . ние променяме дозировката или продължителността на приема на лекарства. Това категорично е опасно, защото самолечението води д.

По повод Международния ден на сестринството, който се отбелязва на 67 май, в пленарна зала на Общината пред свои колеги, гости и приятели бяха удос. повече »