Начало

Цветна бременност: как да я разпознаем

Дата на публикация: 2018-02-18 11:00

"Аз съм с много операци на главата и след всяка операзия и всички системи и лекарства напалнях доста! Когато се прибрах вкъщи реших да пробвам Madal Bal, но се консултирах с лекаря си! Той каза, че ще провери какво е това и отговорът му беше, че е препоръчително за мен за да изчисти всичко което се е натрупало в мен! Аз го пиех, но и хапнах защото пиех лекарсва и той ми помогна! Благодаря Мadal Bal!“

Легендарният крем Здраве - уникалният лек за акне

Здравейте момичета. И мен ме е срам да пиша, понеже правя много нарушения и единственото, което спазвам е закуската с плод.. Вчера имах плодов ден, но се чувствах зле и най-накрая го оплесках. Днес също ми е зле и ще видим какво ще правим. Миленче-страхотно си направила тази страничката, както и менюто!!

Себореен дерматит: Подробните симптоми, лечение с кремове

За здрав анус допринася и съставката ланолин, която овлажнява по естествен начин. Все пак пациентите с този проблем не бива да забравят, че усилията им е абсолютно задължително да бъдат насочени най-вече към осигуряването на редовно изпразване на червата.

Мадал Бал - Швейцарски натурален сироп Madal Bal за

добавям започнах от 6януари ,но да ви кажа ме е страх че ще ги кача позната свали 68 кг. за8 мисли да я повтори ще ви кажа какво ще се спех на всички.

Здравейте и от мен!Вече приключих с диетатас -69кг,от 75кг на 56кг! Продължавам начина на хранене,закуска с плод и след 67ч друго,но с разликата че някои храни ги смесвам!Ще си почина малко и окт. месец отново ще съм на линия!!!Весело изкарване на лятото на всички слабеещи и не се отказвайте!
Благодаря ти Миленче,благодаря ти за съветите и подкрепата през тези 8 месеца!

Неврозата се отнася към патологиите, които протичат тежко. От нея страдат хора, постоянно подложени на недоспиване, преумора, стресови преживявания, огорчение и други подобни.

* пиене на семена от живовляк psyllium husk http:///?topic=
* приемане на пречистена хума (за вътрешно приемане)
* сокотерапия с приемане на сок от зелени стръкове житени поници или сок от зелени ядливи листа
и др.

Пълно изчистване на лицето от лезиите и пъпките се очаква в период на 65-67 седмици от началото на употребата на продукта. Препоръчително е на ден да се осъществяват по две апликации със солуциото директно върху възпалените зони.

Рима, може така да направиш определи си един пречистващ период от една седмица. Събери предварително нужното количество урина (престоялата урина дори въздейства още по-силно). Прави всеки ден клизма с урината за 6 седмица, след това разреди през 7 или 8 дни за няколко пъти и след това се сещаш за това пречистване чак след 6 година. Идеята е, че е добре да се пречистваме, но не и толкова често и системно често. И с това не е добре да се прекалява.
Ако след клизмите не излиза нищо забележимо (чернилка, камъни, слуз, конци..) или не я задържаш достатъчно дълго време (половин, 6 час например), или дебелото ти черво е чисто, което ако е така е много добре и няма нужда да продължаваш с клизмите.

Здравейте! Адски много ме нахъсаха коментарите ви и от . и аз започнах диетата и трябва да ви кажа, че засега се чувствам много добре Сега съчетавам диетата с малко физически упражнения като коремни преси и лицеви опори ( и някои други упражнения за седалищно-коремната област ) и скоро ще започна да тичам Надявам се да постигна оптимални резултати. Успех на всички.