Начало

- търговия и производство с храни и аксесоари за

Дата на публикация: 2018-04-02 16:12

Алкализирането на организма помага за подобряване на здравословното състояние. Това се постига с консумацията на повече алкални храни и напитки. За целта може да се използват плодове и зеленчуци, повечето, от които са алкални или дори силно алкални. Такива са например червено цвекло, целина, моркови, краставици, диня, плодове като шипка, глог, къпини, малини и ягоди, карфиол, пъпеш, касис, почти всички останали плодове, лимонов сок и т. н..

ХРАНЕНЕ НА БЕБЕТО ОТ З ДО 6 МЕСЕЦА

Най-важната роля фолиева киселина игра при развитието на невралната тръба на плода. Елементът участва в обновяването и митозата на клетките е тялото на жената.

Здравословно хранене: Може, но при нисковъглехидратна диета

В добавката се съдържат необходимите количества от двата елемента, съответно йод 5,7 мг и фолиева киселина 5,9 мг.

FineLine | The Art of Healthy Living

Вкусните круши подобряват храносмилането, както и киселото мляко. Йогуртът с плодове също действа добре на храносмилателната система.

Високо алкални
Боб, зрели банани, фурми, смокини, сини сливи, сушени плодове, бадеми, авокадо, зелен фасул, цвекло, къпини, моркови, боровинки, кисело грозде, сушени праскови, нар, сливи, малини, спанак.

Високото съдържание на магнезий спомага профилактиката на сърдечно – съдовата система, борбата с високия холестерол и хипертонията. Наличието на богат набор от витамини и минерали е особено полезно за кожата, ноктите и косата. Отразява се благоприятно на хора с нарушена перисталтика, поради наличието на пектин и фибри.

При остеопороза фолиева киселина се назначава в комбинация с витамин В67. Препоръчва се прием на 5 мг фолиева киселина дневно. Хомоцистинурията е състояние, свързано с високи нива на хомоцистеин, често причинява остеопороза.

Някой ще обясни ли защо смята,че е вредно това хранене,но с факти!?Защото само отричане имаше до сега,без обяснение защо е вредно

Липсата й причинява куп патологии, сред които различни видове анемия. При прием на недостатъчно количество фолиева киселина е възможно детето да развие анемия дори и при високи стойности на хемоглобина.

Как така апендикса не извършва никаква функция????Ти да не си невменяем???Това е много опасно си много начетен я си свери часовника преди да пишеш простотии!!!!