Начало

Ето кои заболявания причиняват лоша телесна миризма

Дата на публикация: 2018-02-16 10:46

При грип са показани растителните и въобще природните имуномодулиращи средства шипка, ехинацея, мед, алое вера, прополис, маточина, червена боровинка, чесън и други. Внимавайте за противопоказания. Например шипката е неподходяща при тромбофлебит и гастрит.
За профилактика и помощ по време на грип се ползват и редица аптечни препарати – Инфлуцид, Имуномикс +, БиоБран, от хомеопатичните – Бриония, Инфлуенцинум, Осцилококцинум и много други.

Фенистил: Всички начини на приложение, плюсове и минуси на

Болката в рамото и лопатката е много характерна за възпалителния процес при двата органа. Тя е силна и ирадира към горната половина на корема. И при двете се съпровожда с гадене и повишена темп. При панкреаса – + диария, при холецистита – + горчив вкус в устата.

Рисковете при ниско въглехидратните диети | Любомир Иванов

Мигрената е болезнено, нерядко по-слабо главоболие, което много често може да бъде придружено от чувствителност към светлина, миризма, шумове, повръщане и гадене.

Белези от акне. Отговори на често задавани въпроси

При вътрешен прием се всмуква бързо и достатъчно пълно (биодостъпност ок. 95%). Терапевтичната концентрация в синовиалната течност се запазва 68 – 75 часа.

Ацикловир крем е продукт, подходящ за лечение на лабиален и генетален херпес. Ацикловир таблетки се използват при пациенти със слаба имунна система застрашени от заразяване с инфекции.

Така се означават психологическите симптоми на тежко протичаща менопауза при жените – прекалена възбудимост, нервност, тревога, главоболие, депресивни епизоди, слаб тонус, безсъние. Тези изменения не са свързани на 655% с хормоналните промени. Силата им зависи от типа на съответната личност и доколко е емоционално лабилна.

Негативна връзка между прием на мазнини от истинска храна (месо, риба, яйца, масла, ядки и ., а не транс мазнини) и холестерола няма.

Използва се при много широк кръг проблеми с психиката и емоционалността, много е ефективна за овладяване на панически атаки.

Най-разпространеното гръбначно заболяване, което причинява болезненост в рамото, е остеохондрозата. При нея се наблюдава изтъняване на хрущяла , находящ се между прешлените. Неговото желеподобно ядро се измества към гръбначно-мозъчния канал. Когато таково изместено ядро или останалите оголени прешлени притискат корените на IV, V или VI шиен гръбначно-мозъчен нерв, възниква болка в рамото.

На ментола билката дължи специфичното си божествено ухание. Уханното етерично масло, благодарение на високите концентрации на ментол в него, съдейства за облекчение на болката в сърдечната зона при неврози и стенокардия. Съдейства и за възстановява сърдечния ритъм.