Начало

Диети и Отслабване | Бързо отслабване

Дата на публикация: 2018-04-12 16:12

Колхикум дисперт е друг препарат, предписван при остри пристъпи на подагра. Съдържа стандартизиран екстракт от минзухар и се използва редуциране на пикочна киселина. Възможно е този препарат да бъде комбиниран с други лекарства за редуциране на пикочна киселина.

Тъжничка, все пак, замислила ли си се, за хормонални проблеми, щитовидна жлеза? Може би един преглед при специалист ще ти даде най-добрата насока.
Другото което е, пушиш ли и колко ако да?

Най-Популярните и Ефективни Диети за Отслабване

Чували ли сте израза, че килограмите и това, което показва кантарът не са най-важното, а как изглеждаме в огледалото, и най-вече как се чувстваме в собствената си кожа?

Въпроси и отговори за диета Зоната

Още два дни след инсулта, при условие, че болният се чувства добре, лекарят може да назначи масаж – сегментиран или точков. Трябва да се масажира по определени правила – отначало се масажират разгъващите мускули на ръката, а след това разгъващите мускули на крака.

Това е ефикасен лек, който се е прилагал още от времето на нашите баби. Както всички знаем, зелевата чорба има чудодейното свойство да се справя с махмурлука, което обаче съвсем не е единственото й предназначение.

С прекаран микроинсулт е един мой приятел. След шест месеца сякаш не е бил в миналото състояние, изглежда чудесно. На 69 години е. От една седмица има главоболие, което е много голямо, напрегнат е и леко уморен. Редовни кръвни изследвания се правят, скоро трябва да излезне последното, но освен да отиде на лекар, нещо с което може предварително да се помогне и да се предприемат мерки преди лекаря. Притеснена съм. Може ли съвет, не искам да се повтаря, в никакъв случай.

DDD zdraveite ot edin mesec spazvam dietata i otslabnah 65 kg 9uvstvam se mnogo dobre ve9e ne sam slon:D bqh 75..sega sam kato manekenka:)

Здравейте
Прочетох диетата и много ми хареса, ноо в момента съм 57 кг, а искам да бъда 99. Може ли да ми кажете според вас ще има ли ефект тази диета, защото от Дюкан не мръднах и грам, а я спазвах 6 седмици. Попринцип знам, че тези 8-9 последни кг се свалят най- трудно. И другият ми въпрос е как е възможно да се отслабне при положение, че се яде хляб, захар..?

коментар бе по повод апендикса ,но толкова се възмутих,че не стигнах до края на още по голямата простотия за йодаааа!!!!Ужас ,ужас дано никой не чете как така всеки един малоумник може просто да седне и да напише такъв кошмар :О:О:О:О

Не са особено за предпочитане, тъй като са източник на Омега-6. А една от целите на Зоната е да се намали Омега-6 в телата ни. За повече информация, прочети статията в сайта за Арахидоновата киселина.