Начало

Искам да сваля 5-6 кг. с черешовата диета, какво друго

Дата на публикация: 2018-04-08 16:12

Примерно разпределение на хранителния режим по дни:
Показаното примерно, меню може да бъде модифицирано в случай, че имате непоносимост към някой от продуктите.

Черешова диета - Моята Ферма - Близо до Вас!

Абсолютно вярно! Има един момент, че по принцип мускулната маса тежи повече и двама души с едни и същи килограми може да изглеждат много различно- единия да е дебел а другия стегнат и атлетичен. Костите също тежат, и.

Хранене за здраве - Въпрос - черешова диета

Овен Много пътувания и контакти бележат април на 7568 година. Някои от представителите на зодията ще пътуват често зад граница и ще успеят да създадат важни и дълготрайни конт.

Черешова диета за отслабване

Независимо от възраст, здравен статус и др. Гаранция за успех Безболезнено и бързо възстановяване в рамките на 6 ден Първокласно болнично заведение Работа със Здравната каса..

Още повече, че черешите се появяват на трапезата ни точно в момент, в който е много подходящо време за прочистване от гледна точка на природните цикли. А и това се случва точно преди началото на летния сезон, когато се замисляме за фигурата си и ни се иска да имаме повече енергия. Ето че можем да съчетаем полезното с приятното!

Черешовата диета е с продължителност 5 дни. След края й можете да направите кратка почивка, след което да я подновите. В резултат можете да свалите от 5 до 8 килограма от общото си тегло.

Желателно е по време на диетата да приемате обилно количество течности.

Минералният състав също е много разнообразен, с изключение на селен. Черешите съдържат и над 6% протеини (белтъчини), представени от почти всички незаменими аминокиселини, като отсъства единствено триптофан. Естествената комбинация от глюкоза и фруктоза осигурява енергийния потенциал, необходим на нашето тяло. Мазнините са под 5,5%, което благоприятства мобилизирането на нашите мастни депа в обмяната.

Черешовата диета е вид пролетна диета. Съобразена е с този период от годината, в който зреят черешите. Подходяща е както за редуциране на телесното тегло така и за пречистване на тялото от натрупаните през зимата токсини.
Черешите са богати на витамини (С, В6, В7, РР), минерали (фосфор, магнезий, калций), желязо, каротин, фруктоза, пектин, целулоза и органични киселини. Могат да подобрят функцията на стомашно-чревния тракт, бъбреците, черния дроб и сърцето.
Черешовата диета е с продължителност 5 дни. След края й можете да направите кратка почивка, след което да я подновите. В резултат можете да свалите от 5 до 8 килограма от общото си тегло. Желателно е по време на диетата да приемате обилно количество течности.

Втори ден
Закуска: чаша чай или кафе без захар, 755 гр. череши.
Обяд: зеленчукова салата.
Следобедна закуска: 755 гр. череши.
Вечеря: зеленчукова салата.
Преди лягане: 755 гр. череши.

Менюто по време на черешовата седмица моге да изглежда примерно така:
Закуска – до 955 грама череши обяд – пилешки гърди, пресен черешов сок или компот от череши следобедна закуска – до 755 грама череши вечеря – салата от пресни зеленчуци, печена риба.
Преди лягане може да се хапне кисело мляко с ниска масленост без захар. През целия ден се пие достатъчно вода и неподсладен зелен чай.