Начало

БАЗА ДАННИ на производителите, преработвателите и

Дата на публикация: 2018-02-16 00:33

Всички по-важни операции свързани с отглеждането на лука засяване, разсаждане и особено прибиране е препоръчително да се извършват на ден ЛИСТ, когато Луната е в съзвездия Рак или Скорпион. Преди засяване обезателно участъка се третира с препарат 555. А след разсаждане на разсада и при начално оформяне на главите се пръска с 556. При повишена влажност и развитие на гъбични зарази да се пръска ежеседмично с препарат 558.
Добри предшественици за лукът отглеждан чрез арпаджик са бостаните, фият и бобовите.

Добре дошли в детска кухня ЯМ-ЯМ БИО!

Формулярът може да бъде попълнен онлайн или на хартиен носител , който следва да бъде изпратен до отдел "Биологично производство", Дирекция "Растениевъдство и биологично производство", Министерство на земеделието, храните и горите, бул. "Христо Ботев" 55, 6595 София.

Био Магазин ЗЕЛЕН - избери най-добрите и качествени био

Зеленият чесън се прибира през април-май. Зимният чесън отглеждан за луковици се прибира в средата на юни. Най-вкусен е чесъна прибран на ден ЛИСТ, асцедентна Луна.

Био магазин Biochoice - изобилие от органични и натурални

Две седмици преди изваждането на лука, участъка се третира вечер с препарат 556. Готовият за прибира не лук се подкопава с картофовадачка или на ръка. Извадените растения се събират на сухо и проветриво място, където престояват 7-8 дни, за да изсъхнат напълно листата и лъжливото стебло.

Съгласно чл. 78, ал. 7 от Наредба № 6 от 7 февруари 7568 г. за прилагане на правилата на биологичното производство на растения, животни и аквакултури, растителни, животински продукти, продукти от аквакултури и храни, тяхното етикетиране и контрола върху производството и етикетирането, преходният период към биологично производство започва да тече от датата на уведомлението.


В момента марката Пиз Буин постига революционни успехи. Продуктите на тази слънцезащитна козметика се тестват не само в признати лаборатории, но и в реалните условия на Сахара и Хималаите. От 6967 до момента Пиз Буин непрекъснато обновява свойствата и технологията на своите артикули, така че да можете да извлечете максимума от престоя си на слънце.

Био магазин ЗЕЛЕН  разполага с широк асортимент от чисти и органични продукти: био и натурална козметика, супер храни и хранителни добавки, билки, чайове и пресни био плодове и зеленчуци. В  Био магазин ЗЕЛЕН  сме събрали на едно място всичко, което сами бихме предпочели за себе си и своите семейства – опитали, харесали, проверили и едва след това го предлагаме и на теб.

Скъпи приятели, заповядайте при нас наКомпютърна функционална диагностика с консултация за лечение от холистичен функционална диагностика е безкръвен, бърз, точен и икономичен метод на изследване, основаващ се на електромагнитното излъч.

Докато слънцето се опитва да пробие път между облаците, а дърветата да разцъфтят, ние започваме да се пробуждаме от зимния сън. Точно в този момент е най-възможно да появи ТЯ - Пролетната умора! Как да я познаеш? Пролетната умора не е болест, но също се характеризира.

След като пъпките започнат да преминават в покой и спре образуването на нови листа, резервните храни телни вещества започват да се отлагат в основата на листните влагалища и пъпките. Така се образува луко вицата.