Начало

Здравословни храни за отслабване

Дата на публикация: 2018-02-16 02:25

Ако се чувствате претоварени от целия конфликт на мнения в интернет пространството, когато става въпрос за здравословно хранене и диети, то не сте сами.

25 здравословни храни

НАРЕДБА № 7 от . за проектиране на строежи, предназначени за производство и съхраняване на взривни вещества, огнестрелни оръжия и боеприпаси

Лосиони за тяло | Грижа за тялото | Himalaya

Важно е да се знае, че достатъчният прием на вода (по 85 мл на килограм тегло), съчетано с балансирана диета, допринася за подобряването на храносмилателните процеси. Има много храни, които подпомагат храносмилането и облекчават при подуване на корема, газове, спазми или други симптоми на претоварена храносмилателна система. Ето някои от тях:

10те най-полезни храни при диабет и проблеми с кръвната

НАРЕДБА за устройството и безопасната експлоатация на преносните и разпределителните газопроводи и на съоръженията, инсталациите и уредите за природен газ , В сила от .

НАРЕДБА № 6 от . за реда и начина за измерване на емисиите на вредни вещества, изпускани в атмосферния въздух от обекти с неподвижни източници

ПРАВИЛНИК за водноспасителната дейност и обезопасяването на водните площи (ИЗДАДЕН ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА НАРОДНОТО ЗДРАВЕ, МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ)

Високото съдържание на магнезий спомага профилактиката на сърдечно – съдовата система, борбата с високия холестерол и хипертонията. Наличието на богат набор от витамини и минерали е особено полезно за кожата, ноктите и косата. Отразява се благоприятно на хора с нарушена перисталтика, поради наличието на пектин и фибри.

Все по-популярни стават салатите с елда. Те могат да бъдат топли и студени.
Топлата салата се приготвя от 655 г сварена елда, задушени в зехтин лук, морков и гъби печурки, подправени със скилидка чесън, чер пипер, сол и течна готварска сметана.

НАРЕДБА № 8 от 66 май 7566г. за изискванията за физическа годност към водачите на моторни превозни средства и условията и реда за извършване на медицинските прегледи за установяване на физическата годност за водачите от различните категории

НАРЕДБА № н-69 от 77 август 7559 г. за начина на провеждане, обхвата и организацията на контролните проверки на пътя и в предприятията и за класифицирането на превозвачите и на лицата, извършващи превози за собствена сметка