Начало

Диета с разделно хранене - минус 7 кг.

Дата на публикация: 2018-02-16 17:15

Първата област на промяна е храненето, по-конкретно какви храни да се избегнат на всяка цена и тези, които редовно да се включат към вашата дневен или седмичен хранителен прием.

Разделно хранене | Рецепти за разделно хранене

Списъкът по-долу е това, което открих, че работи най-добре за мен, но моля, обсъдете какви добавки може да са точно за вас с вашия личен лекар.

90 дневна диета - Форум • View topic - ПРАВИЛА НА

Препоръчителното количество храна дневно зависи от възрастта, пола, здравословното състояние и физическата активност на всеки отделен човек.

90 дневна диета и какво никой не ти казва за нея (+Резултати)

Факт е, че изразената мускулатура (мъже) и красивите форми (жени) не идват от нищото. За да се постигне този визуален ефект е необходимо наличие на мускулна маса или по-точно определено съотношение между количеството и количеството подкожни мазнини.

Сега поглеждайки така нещата е толкова лесно да се разбере колко е грешна цялата диета. Стрелката на кантара започна да показва все по-малко, а ние се чувствахме все по-уверени.

Защото след като приключите деветдесет дневната диета, която ви поставя такива ограничения и се окаже, че не сте постигнали желаните резултати, какво следва? Още една 95 дневна диета?

Родители:
• Ограничете времето, което децата ви прекарват през екран (телевизия, телефон, лаптоп, таблет) до не повече от два часа дневно. Колкото по-малко, толкова по-добре. Деца под две годишна възраст е препоръчително да не гледат телевизия.
• Направете така, че в детските стаи да няма телевизор и интернет.
• Изключвайте телевизора докато се храните.

Основната теория на разделното хранене е, че преработването на протеините става в киселата среда на стомаха, а въглехидратите в алкалната среда на тънкото черво. Едновременното им приемане води до процеси на "гниене" в стомаха.

Обикновено е по-лесно да се дават съвети, отколкото да се следват. През последната година положих усилия да включа в собствения си живот здравните съвети, които давам на моите пациенти.

По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно разделно хранене. Между отделните хранения може да има от 6 до 7 часа.