Начало

Лунна диета 2018

Дата на публикация: 2018-02-16 01:29

За лечение на кашлица от хиляди години се използва печено ленено семе. Две лъжици от него, разтворени в чаша вряла вода, се пият три пъти на ден, желателно на гладно. Лекът се приготвя на всеки отделен прием, а не се пази за следващ.

Липов цвят – какви са лечебните му свойства?

За автора
Никой не разполага с по-голяма практика, достойна за написване на книга за гладуването и здравето, от д-р Шелтън. Провел наблюдения при повече пациенти, предприели гладуване, отколкото всеки друг свой съвременник, Хърбърт М. Шелтън се нарежда сред най-изтъкнатите авторитети в тази област.

Сао палмето - билката за мъже | Фитнес Блог

Високите нива на холестерол и високите стойности на триглицеридите могат да бъдат редуцирани понякога и без лекарства. И триглицеридите, и холестеролът могат да бъдат повлияни положително от продукти с омега-8. При леки и умерени случаи тези продукти сами нормализират стойностите им. При по-сериозните случаи обаче омега-8 продуктите трябва да се комбинират и с лекарства като статини.

Японски зелен чай Sencha

Лунната диета е нещо много ефективно,но има една подробност-ден преди и ден след съответната фаза е хубаво да се консумират свежи плодове и зеленчуци за да се запази ефекта!Изобщо това важи за всички строги диети-колкото време е продължителноста на диетата ,толкова време организма трябва да се подготвя и толкова да се захранва.

Качествата на лененото семе, когато става дума за отслабване, се крият в това, че то съдържа в състава си фибри разтворими и неразтворими. Така се абсорбират мазнините и се изхвърлят от тялото. Действа засищащо, а и е богато на омега-8 мастни киселини.

of neznam mnogo trudno svaliam daje hi9 ti plodove i zelen9uci dobre ama i ti kazva6 triabvat pari a az sega na tozi etap niamam

Растението първоначално е смятано за „напаст 8775 от местното население и било изкоренявано. Заселниците в Америка обаче забелязали, че животните огъват оградите, за да стигнат до черните плодове.  Забелязали още, че именно тези животни били по- здрави от тези, които не ядели плодовете. Това подтикнало фермерите да събират растението за храна на животните си, а след това започнали да го приемат  и самите те. Останалото е , благодарение на индианците за първи път са признати лечебните качества на растението, за които, се използва и днес.

 Хранителни добавки за здрава простата може да откриете тук!
Подобни публикации:

През зимния период за обща употреба като превантивна мярка, за лечение на настинки, грип и други простудни заболявания.

В лунно време! :D Разбира се, че българско. В случая днес EET. Щеше да е GMT ако статията беше пусната във Великобритания например.