Начало

Арахидонова киселина | Диета Зоната

Дата на публикация: 2018-02-18 22:08

Вярамак споделя в бг мама, че от години всяка сутрин пие от чудотворната топла напитка с мед и лимон. Твърди, че усеща тялото си леко като перце. Чувства се прекрасно. Няма проблеми с перисталтиката.

Вода с лимон за екстремно отслабване и ефективно

Под номер десет е солта натриум сулфурикум , която е известна с детоксикиращите си свойства и способността да извежда от тялото излишната вода и токсини. При нарушена храносмилателна и панкреасна функция натриум сулфурикум е препоръчваният препарат.

Multitonic – За енергия, сила и концентрация

Лаксафит е друг представител на медикаментите на билкова основа. По таблетка от него преди сън е достатъчно, за да настъпи облекчение още на следващата сутрин.

Ленено семе - полза и вреда, за отслабване, запек и рак

Друг вариант за бързо отслабване е диетата със солена вода. В литър хладка вода се разтварят две лъжички сол (розова, сива). След разбъркване се пие половината от водата сутрин на гладно. След това през 75 минути се приема по чаша до изчерпване на количество.

Серотонина не беше ли хормон (който всъщност влияе положително на настроението). За дозирането е много подходяща фразата е че 8777 всичко е отрова зависи от дозата 8775 .
Относно аргинина, освен орнитин има и други неща, които помагат за усвояването му ако не се лъжа, какаото или канелата (така и не запомних беше едно от тях, л-цитрулин и др.

Ацесулфам – Е955, Sweet One . През 6979 г. в САЩ ацесулфамът бил признат за бавно действаща отрова, която ускорява развитието на злокачествените тумори.

Двете процедури гарантират пълно пречистване на черния дроб. Освен това са идеалното средство за стимулация на перисталтиката.

Отслабване с кисело мляко и лимон е друг много добър подход за бързо избавяне от килограми. Изпълнението на следния режим изисква да го спазвате точно два дни и да не консумирате нищо друго освен изброеното. В замяна гарантира смъкването на цели пет килограма само за два дни.

Най-разпространената рецепта за отслабване с ябълков оцет е следната:
Две супени лъжици ябълков оцет се сипват в 755 мл вода. Разбърква се и се изпива на бавни глътки. Процедурата се изпълнява три пъти дневно, след основните хранения.

Билките за отслабване, които ще ви помогнат, зависят от естеството на вашия проблем. Ако имате повишен апетит, например, яжте много магданоз слагайте го в супи и салати, правете си смути от пресен магданоз, запарка от изсушен магданоз.