Начало

Всички клюки от вчера | HotArena

Дата на публикация: 2018-02-17 00:41

Това е пшеница, отглеждана допреди век и напълно изместена от хлебната. Тя се предпочита, защото като сорт не възприема торене. Към нея се насочват хора, които търсят все по-чисто и необработвано зърно.

Фази на луната и лунна диета

Най-трудното. За мен това е за десет дни да се откажа от сутрешното кафе и от цигарите. Те не се вписват в пречистващата диета. А още по-трудното, заради което дори съм склонна да се откажа, е, че между 6 и 66 февруари е един специален за мен ден &ndash 69-и, когато духът ми не иска да се свързва с вселенските простори, а да се приземи и съюзи с всички желания на плътта.

Кой спазва житната диета В интервюта певицата Ваня Костова твърди, че е спазвала житната диета на Дънов в продължение на няколко години и е отслабнала с 85 кг. Попфолк певицата Цветелина също е последовател на здравословен начин на живот, включващ задължително и житната диета.

Английска сол: Топ начини за лечение, отслабване и

Стигнах до зехтина и лимона и до „Демир бозан“, защото ям мазни неща. Обичам дреболийки в масло. Вечер, като се върна от бачкане, си сипвам една ракия и най ми прилягат към нея я дробчета, я сърчица, понякога свински пръжки. Да, обаче почнаха да ме стягат гърдите, отдясно. Доктора каза, че имам омазняване и да съм ядял салати, ябълки и да не пия. Честно казано, изплаших се.

Седмичен хороскоп 12-18 февруари 2018 | Номерологичен

Хората, които са родени в новолуние, са надарени с богат мироглед, но в същото време предпочитат да избягват контактите с други хора, което ги прави доста интровертни по природа.

Учителят не е оставил рецептата за житния режим директно, но в много от своите беседи е говорил за ценността на житеното зърно. Има и специална беседа „Житеното зърно“, публикувана в първата част на „Сила и живот“, отделни бележки в „Мисли за всеки ден“ и други. Забележителна е и беседата „Абсолютна чистота“.

Може да направите още едно нещо, което ще ви помогне за здравето. Става въпрос за точното количество сън. Препоръчително е ранното лягане и избягване на вечерни събирания. Въпреки че има хора, които обичат да се забавляват до сутринта, тази година, не трябва да се присъединявате към тях. Това е за ваше добро.

А луната и нейните фази са част от този ход. И е добре известно, че те се отразяват на начина на дишане, който пък е в основата на йогата.

Може ли да ви попитам..примерно както е на 66 януари 7568
76:99:96,дефакто до 67 януари в 77:85 мога да ям така ли да го разбирам?!

След като сте готови с желанието, запалете свещта, след което загасете всичко останало. Фокусирайте се върху пламъка на свещта и мислете само и единствено за обекта на чувствата си.

Хомеопатията предлага ред препарати, които способстван пречистването на организма, с детоксикиращ ефект, насочен пряко към черн. дроб и бъбреците, както и лимфната с-ма. Ето някои от подходящите: