Начало

Диети и отслабване :: BG-Mamma

Дата на публикация: 2018-02-15 16:12

Респигард е предписан от личния лекар на сина ми, който е на 5г. Приема го 65 дни, след което направихме почивка от 75 дни и сега отново трябва да го приема 65 дни, но ни предстои да му махнем третата сливица. Предвид това, че ще го боли докато преглъща, възможно ли е да разтваряме капсулата в малко течност и така да му се дава? Благодаря.

Биологично-активни добавки

Астаксантин - антистарин, кожа без бръчки, сила и здраве Астаксантин кралят на каротеноидите, наречен е така ,защото притежава много

Електронни магазини - каталог на интернет

Китайките твърдо вярват в прилагането на масажи за стимулиране на кръвообръщението. Масажите на лицето са много популярни в китайската култура за намаляване на подпухналост и за да се стимулира регенерацията на клетките.

Чай от джинджифил: Странични ефекти | Здравни новини

Искам да попитам този пробиотик спомага ли за разрешаване на проблема със запек ? И ако е така колко време трябва да се приема, за да има резултати ?

За една минута уредът сваля огромен брой показатели, включително такива от кръвни тестове. Докато тества, софтуерът на уреда показва красиви картинки на вътрешни органи и накрая дава огромен отчет с подробни показания.

Здравейте, взех РеспиГард септември. За втори път ще го взимам сега, октомври. Но хванах грип и ме удари в гърлото и ущите, имам и синузит. Лекаря ми предписа Вибросил за синозита. Мога ли да продължа сесията с РеспиГард.

Китайските жени са красиви с безупречната си порцеланова кожа, стройна структура на тялото и буйни къдрици. Те имат безброй ритуали и лекове, които са неизменна част от ежедневието им за постигане на вида, с който са толкова прочути!

“Оберон (понякога Метатрон или Metatron Oberon) е разработен от изследователите на „Института по Приложна Психофизика“ в Русия (някъде споменаван и като „Омския институт по приложна психофизика“) и до скоро е използван единствено в космическата медицина. Твърди се, че мозъка събира и съхранява информация за клетките, тъканите и вътрешните органи на нашият организъм и диагностиката става чрез телеметрична обработка на данните с помощта на система за нелинеен анализ (NLS – non-linear analysis system) и на представяне виртуално изображение на човешките органи. 8775

Най-добрият и най-ефикасен народен метод за лечение на настинки, грип, кашлица и множество други болки е това изключително лечение, което изисква минимални усилия и е лесно за прилагане.

8777 Квантовият Анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки. Това е свръхчувствителен уред, който е в състояние да отчита свръх слабото магнитно поле на човека при настъпващите промени, като специален електрод се държи в едната ръка и след мощно усилване на сигнала и неговата обработка през уреда с помощта на вграден микропроцесор, данните се сравняват с еталонни честоти на заболявания или специфични състояния, които са предварително зададени на уреда. В рамките на 7-8 минути могат да се снемат повече от 655 параметъра на човешкото тяло – биохимични и функционални. 8775