Начало

КИТАЙСКИ ЧАЙ ЗА ОТСЛАБВАНЕ » Дрогерия Жанин

Дата на публикация: 2018-02-18 07:18

Моя приятелка ми препоръча сайта и сподели, че има резултат при нея. Веднага си поръчах една опаковка и само за три седмици редовна употреба съм свалила 9 килограма. Нямам търпение да продължа занапред.

ЧАЙ ПО КИТАЙСКИ

Друга диета обещава минус 65 кг за един месец (). От нея трябва да се въздържат хора със заболявания на стомашно-чревния тракт. Тя изисква всеки ден да се изпива един литър запарка от зелен чай, а храненето да бъде ограничено до варено нетлъсто месо и риба, нискомаслени млечни продукти и изкиснато сирене, плодове и зеленчуци, твърдо сварени яйца.

Център Неогенезис » Десетте знаменити китайски чайове

Качественият зелен чай е считан за напитка на дълголетниците заради доказания си антиоксидантен ефект. Благодарение на него се подобрява клетъчното хранене и се забавят процесите на стареене. Той тонизира физиката и мисленето, подобрява концентрацията, ободрява благодарение на кофеиновото си съдържание.

Купи 100% органичен чай онлайн | Китайски премиум чай на

Черният чай се получава след специфична обработка на чаените листа. За разлика от зеления чай след сушенето листата за черен чай ферментират: те се навиват и клетките в тях се разкъсват. Това позволява сокът вътре да влезе във взаимодействие с кислорода и да започне процес на оксидация, които води до ферментация. Черният чай се отличава от зеления по начина на приготвяне, по вкуса, съдържанието на полезни вещества и въздействието на приготвената запарка. С разпространението на черния чай се заема Източноиндийската компания, като от Англия напитката се разпространява по целия свят.

Можете да прочетете статии за ползите от Китайските и Японските зелени чайове и отслабване с китайски Пу-Ер чай в нашият блог от Шангри Ла Къмпани.
» Скрий го

За други обаче подобно отклонение означава – макар и в по-слаба степен – стимулиране на онези процеси, които карат ставите да скърцат и да се появят ужасните болки на подаграта ().

Лу Ю, наричан още Мистър Чай на Китай, още преди 6555 години описва различните начини за пиене на чай в свой труд, смятан днес за класически.

Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препечатването на цели материали става само след писмено съгласие от .

За какво е полезна билката хамамелис и как да я използваме? Научете повече за хамамелиса - златното съкровище на билките.

Екстрактът в зелен чай на таблетки действа по същия начин и има аналогичен ефект на запарките (). Тук дори действието на нашия зелен чай като стимулатор на отслабването и антиоксидантен комплекс е доста по-изявено, защото компонентът се приема в концентриран вид.