Начало

Как да отслабна :: BG-Mamma

Дата на публикация: 2018-02-17 09:02

Здравейте. И аз се присъединявам и питам Мишо : салатата домати, краставици, лук, чушки мога ли да хапвам със сирене и колко да е като количество то до колко грама мога да си позволя ? Също диня със сирене ?

Как да Отслабна

Ако към момента нямате добри финансови възможности, по добре си спестете парите, вместо да ги пропилявате за евтини или фалшиви продукти.

Как да отслабнем завинаги?

Мишо,Ппрекрасна статия!Ако можеш да ми отговориш дали на обяд мога да ям супи (пилешка,боб,леща,зеленчукова и ) или бял ориз със зеленчуци(без мазнина)

БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ С ЛИПОВОН | ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ

6. Промяна в начина на мислене дадох си сметка, че всъщност коремът ме командва, а не аз него. И реших, че това не може да продължава така и ще му се опълча 🙂

Здрасти, Мишо! Кефи ме да чета статия за отслабване и да знам, че човека дето я е написал не е някой деитичен маняк фитнесджия, а някой от мойта бира! Абе гледай сега, имам една препоръка. За да стане статията съвсем смилаема за обикновения човек според мен трябва да напишеш и негативите на твоето отслабване. Не само от какво си се отказал ами и по-скоро цената. Колко струва здравословната храна, колко време отделяш за да я купиш и сготвиш и как се справи с енергията. Аз ако ям нискокалорична храна не мога да издържам цял ден да работя, камо ли пък да се движа/спортувам 🙂

Трябва да виждате, чувате и чувствате себе си по начин такъв, какъвто е вашият избор. Красиви, бодри, здрави, с чудесно самочувствие.

ВАЖНО: Има 8 вида визуализиране. Повечето хора, биват заблуждавани, че визуализациите се правят само чрез създаване на образи и картини в ума. Това не е така. Това е само малка част от цялата истина.

Изварата и зелената салата са измежду храните, които някои спортисти ядат преди лягане трудно се разграждат и организмът изгаря бая енергия. Така че ако имаш време да си правиш зелена салата перфектно ядене преди спане. Извара така не мога да ям ама ако можеш, и това е супер.

Това бе цялата философия на точка 6. Просто 8 малки и много лесни стъпчици. Дребни и постепени промени, които ще ви доведат до успех лека-полека.

Здравей Мишо,ами аз съм на 69г. и имам малко дете на 9 месеца,ами качих 75 килограма през бременността и тъй като сега е зима познай,още 7,8 кг. Не знам какво да правя,нямам време да готвя,а салати..ами скарана съм с тях,моят мъж ме научи сутрин баничка или от тази ,,порода 8776 вреди да ям ,но преди дори не закусвах,винаги съм била пълна,и сега като те прочетох ,доста се зачудих ,дали мога да пробвам разделното без да трябва да ям гъби и домати и краставици /ама много ги мразя тия зеленчуци/.Бъз ме е ,но ще пробвам ,малко по малко да влезна в ритъм ,дано ми подейства..Че съм и маниачка на тема сладко,но пък ще си купувам от тези сусамки на Корона,дано те не ми навредят,че губя надежда .Честитка за статията,по-свободна и ,,Човешка 8776 статия за диета не съм чела.