Начало

Университет по хранителни технологии УХТ

Дата на публикация: 2018-03-30 08:12

Тези, които положиха много труд и старание в учебната работа, получиха специалните ни грамоти с приз "златна звездичка", а на останалите пожелаваме да ги достигнат.

Национална асоциация Подкрепа за кърмене

Децата предварително бяха запознати с много от постройките, градините в комплекса и живота на тяхната създателка - Мария Единбургска. Успяхме да разпознаем Розариума, Алеята на вековете, Алеята на виното, Сребърния кладенец, вилата „Тихото гнездо”, Моста на въздишките, Мраморния трон, Параклиса „Стела Марис”, Градината на принца и други.

Омръзна ли ти да бъдеш слаб? 6 Начина да качиш мускулна

Първото в света безпилотно летящо такси се използва пробно в град Крайсчърч на Южния остров в Нова Зеландия, съобщи в. „Ню Зийланд хералд”.

Списък на доставчици по Оперативна програма - Развитие на

Една малка, но много чакана ваканция. При нас тя беше отпразнувана с много настроение и вкусен обяд с десерт по желание. Разходката в Морската градина бе много впечатляваща с прекрасното време, със свободното тичане и игра на децата. Най-неочакваното беше, че в конкурса за най-продължително въртене на обръч, спечели чаровникът Светльо от втори клас. За него това не беше изненада, но той пък беше много щастлив от победата си. Вижте снимки от ваканцията.

Проследявай килограмите си и ако за по-голям период от време няма резултат, то тогава регулирай като увеличиш приема плавно с 755-855 повече от това, което си приемала преди.

„Йори загубва една опашка и Пух намира една” представихме в Морската градина с режисьор Миланела, сценарист г-жа Митева, в ролята на Мечо Пух – Валентин Данаилов, в ролята на Йори – Елизабет, в ролята на Кристофър Робин – Йоан, в ролята на Бухала – Сашко и Разказвач - Преслава.

Посетихме езерото на духчетата, розариума с разнообразни видове рози, прочетохме внимателно табелите с имената на растенията.

Разгледахме колекция предмети на селския бит от началото на 75-ти век – станове, шевни машини, сърпове и други. След това децата представиха приказки за Хитър Петър в два различни актьорски състава. Много се забавлявахме, и ни беше трудно да се разделим със хората от селото.

Еньовден! И тази година почетохме древния празник на Слънцето, билките и любовта. В стаите и двора ухаеха ароматни растения. Приготвени бяха костюмът на Еньовата буля и Еньовият венец, през който всички щяха да минат за здраве. Благодарим на майките, които се включиха и също донесоха билки!

За да открием „Лятна академия – Алиса“ с нашето традиционно плодово парти, на гости ни дойде веселата и добра г-ца „Фруктичка“. Тя ни предложи забавни игри като „Какво приготвяме от плодове“, „Фрукти-гатанки“ и „Весели готвачи“.