Начало

Здравословно хранене: Най-добрата диета | Наръчник

Дата на публикация: 2018-02-16 19:07

За всеки отговорът на този въпрос е различен, но за най-общи рамки за здравословно хранене се смята консумацията на храни от различни групи, които да ни карат да се чувстваме добре, да имаме повече енергия, по-добро настроение и да поддържаме или подобряваме здравето си.

Chili - Ресторант за Бързо Хранене - Пловдив

Също така много от тези, които не умират преждевременно, не се радват на безболезнена старост, без ограничения и инвалидност.

Диети и Отслабване | Бързо отслабване

До преди няколко години се смяташе, че след 68 или 75 часа е вредно да се консумира храна или, че преди сън тази консумация ще се отрази незабавно на теглото ни.

Сила БГ Медия

Консумацията на големи количества сол се свързва с високо кръвно налягане и задържане на вода. По-големи злоупотреби, могат да доведат до повишен риск от инсулт, сърдечни и бъбречни заболявания, загуба на памет и еректилна дисфункция.

Солта е друга съставка, която се използва често над препоръчителните дневни стойности, за да се подобри вкуса на ястие или на напитка.

КУЛТУРА: На Празника на ЧЕРЕШАТА в Кюстендил се представя изложба и състезание за разнообразни сортове череши. В Градската градина занаятчии от цялата страна показват произведения на изкуството, посветени на черешата. Паралелно се провежда и фолклорен фестивал. Ще се разходим до късноантичната и средновековна крепост 8775 Хисарлъка 8776 и до галерията на народния художник 8775 Владимир Димитров-Майстора. 8776

Сериозни проучвания , както и фитнес ентусиасти в лични блогове и YouTube са правили редица експерименти с консумация на най-голяма част от въглехидратите си за деня точно преди лягане и отново са постигали загуба на излишни мазнини.

Е, причините за това може да са много. Може някой да не отговори на очакванията на клиентите или пък да занижи качеството на услугите. След като това е моя „втори опит”, след първи успешен, не смятам че ще допуснем която и да е от тези грешки. Винаги съм подбирал екипа си от групата на най-добрите. А що се отнася за броя на клиентите, сами виждате че фитнеса е доста голям. Не смята?? че може да си пречим вътре, пък и няма да го позволя. Усмивка. За другото, да, прави сте, като всяко ново място, всеки иска поне да посети и да усети разликите с това, с което е свикнал. Аз нямам притеснения че на хората няма да им хареса, напротив, даже смятам да спомогна за развитието на „клубната” фитнес култура в България.

До някъде вероятността за здравословен живот има потвърждение, но също така е и в голяма степен безполезно, по простата причина че човек се чувства най-добре когато се ограничава. Аз мисля че ако живея здравословно ще изглеждам като гигант.
Успех

♠ Какви признаци да очакваме ♠ Предвестници и първи прояви ♠ С какво да сме полезни? ♠ Нетипични признаци при жените ♠ При мъжете ♠ Признаци на микроинсулт ♠ Как се разпознава ♠  Полови различия при микроинсултите ♠ Диагностика на инсулт Още в текста: ♠ Лекарствена терапия след исхемичен инсулт ♠ След хеморагичен инсулт ♠ [ ]
Чети нататък!