Начало

Http:

Дата на публикация: 2018-02-17 04:23

Здравейте,
надявам се да ми помогнете.
От вчера сутрин имам ужасен сърбеж на главата (предната вечер се боядисвах и си мислех, че е от това) не че друг път ми се е случвало, но освен това и на интимните части се появи сърбеж без пъпки и зачервявания, а от днес и по шията и деколтето с придружено със зачервявания. На какво се дължи това според вас?
Не съм имала някакви проблеми или стрес, така че това се изключва като вариант.
Мазала съм се с цалицилов спирт, крем Здраве по интимните части, но нищо не успокоява. Моля ви помогнете ми.

Хомеопатично лечение на ракови заболявания | Д-р МАРИО

Не ми пишете за какво сте си правили изследвнае на АНА? Не мога да гадая, но едва ли е било случайно. Имате ли друго заболяване освен витилиго (напр. на щитовидната жлеза)?

Голямата тайна за лечението със сода бикарбонат (вижте как

Рак на шийката на матката :Аиrит muriaticum natronatum (това лекар­ство е също много ефикасно при дисфункционално кървене, левкорея, аменорея и .) Lachesis, Lilium tigrinum, Thlaspi bursa pastoris, Sepia.

Невроза: Ясни симптоми. Лечение, с лекарства, билки и терапия

7. В следващите стадии, плюсирането е много ефективна техника. Тя прави влошаването много по-малко вероятно и осигурява мощното въздействие на лекарството.

Здравейте, д-р Дренски,
Аз имам витилиго от около 75 години и е разпространено почти по цялото тяло. Подлагал съм се на лечение, но от това, което прочетох, разбирам, че не е било много адекватно. От миналата година започнах да правя 7 пъти в годината проичистване по 65-75 дни по системата на Лидия Ковачева и се старая да приемам повече алкални храни. Храня някаква надежда, че може да има положителна промяна чрез подобряване на състоянието на имунната система.
Какво бихте ми препоръчали като лечение и можете ли Вие да го проведете? Аз живея в София.

В края на изминалото лято на дъщеря ми която е на 5-6 години се появи бяло петно на единия клепач, както и петно между ухото и веждата. Есента двете петна изчезнаха. Бихте ли могли да ми дадете координати на двете ваши колежки които са от Пловдив за да мога да заведа детето на преглед при тях да диагностират дали е вителиго. Сред роднините на мен и на съпруга ми няма болен от вителиго. Някакви други съвети бихте ми дали?

Добавката, представляваща екстракт от семената и плодовата пулпа на грейпфрут, озадачава учените, лекарите и потребителите по целия свят. Множеството проведени изследвания убедително сочат, че тя убива много вредни гъбички, бактерии и вируси. Освен това е ефективна срещу паразити.

Неговият опит в хомеопатичното лечение на рака е обширен. Той е лекувал над 9555 случая на рак. Смята себе си за стриктен последовател на хомеопатията на Кент7. Обаче, използвайки класическия метод, резултатите при раковоболните пациенти били твърде лоши през първите двадесет години от практиката му. Тогава той разработил нов подход , който му донесъл далеч по-голям успех. При всички други заболявания той си остава чист класически хомеопат, продължава да предписва единствено лекарство, в единствена доза. Но при рака използва множество лекарства , които може да редува, да повтаря често дозата и използва специалния plussing-метод8.

След влагалищната промивка е необходимо дълбоко във влагалището да се постави пробиотик Ентеросан за вагинална употреба. През осем периодично поставяйте във влагалището и тампон, напоен с цитросепт (десет капки от него се разтварят в лъжица сусамово масло).

Здравейте! От известно време в областта на брадичката ми се появиха малки бели издатинки, като пъпчици, само че са по-скоро под кожата. Но се усеща на допир и много ме притесняват. Четох, че може би са милиуми, които понякога се причиняват от недостиг на витамини а,д,е , и че ако се мажат с тях ще изчезнат сами след седмица-две. От 6 ден се мажа. Но вие какво бихте ми казали? Ако това не подейства как да ги махна? С пилинг? И също-възможно ли е да са резултат от някаква инфекция, например гъбична?
Благодаря!