Начало

Диета за пречистване на черния дроб

Дата на публикация: 2018-02-18 19:21

От тази супа консумирайте по чаша 8 пъти дневно преди хранене. Лечението на подагра по този метод трябва да продължи 65-65 дни.

Всичко за лечение на жлъчка: Камъни, болести, диета, билки...

8. за 98 календарни дни продължение на предходния болничен лист от лекаря, при който е регистрирано детето, или от личния лекар на родилката
Правилно сте изчислили първите 685 дни, но в отпуск по бременност и раждане сте до . вкл.
Ако са Ви приели документите??? Най-добре е да проверите в НОИ. Хубав ден!

Рибено масло в зоната | диета Зоната

Единствената причина, поради която рибата и рибеното масло се смятат за толкова полезни, е наличието на дълговерижни Омега 8 мастни киселини DHA (докозахексанова киселина- DHA англ.) и EPA (aйкозапентаенова киселина- EPA англ.)

Противовъзпалителни диети - метаболитен синдром и диабет

благодаря много за отговора!днес си направих по една рецепта Дюканска баница и в нея пишеше 755гр трици а аз съм още в 6-ва фаза!не изядох цялата 8777 баница 8775 но горе-долу половината:) та въпросът ми е дали не съм постъпила погрешно като съм изяла толкова трици?????????

Момичета, сноши прегреших, а вие?във 7-ра фаза съм обаче пих едно уиски с минерална вода и тая сутрин се чувствам по-дебела:)

На стандартния въпрос- 8777 Бихте ли препоръчали този продукт на приятел? 8775 отговорът определено е 8777 НЕ 8775

Елиза, мюслите и Нестеле Фитнес и двете имат доста захар и аз лично не бих ги яла по време на диета. Плодовете също не са ок за диета (имат захар). От това, което си написала си мисля, че може би не спазваш диетата дословно. Опитай да ядеш месо, мляко, яйца, салата, риба и сирене нищо друго.

Нормалното ниво на пикочна киселина в кръвта варира в диапазона от до мг / дл. За пациентите с хиперурикемия тези нива надхвърлят мг / дл.

Здравейте. На 76 години съм,с детенце на 5 годинки. От както стана на две със съпругат ми опитваме и за второ. Преди три години ми извадиха единия яйчник заради киста. От 6 месеца ми откриха киста и на другия. 9 см. Пих три месеца медиана ги кистата още си е 9 см. Но ми казаха че тя не представлява проблем за забременяване. Миналият месец реших да пробвам с тест за овулация. Показа ми положителен резолтат на 65 ден от цикала. Правихме опити. Този месец на 9 трябваше да ми дойде цикала но подрани и ми започна от отново правя тестовете за овулация но ми показва по бледа втора черта вече 9 дена. Та въпросът ми е възможноли и цветна бременнос с един яйчник и теста за овулация да я отчита. Защото имам всички други предварително

Възможно е в резултат от терапията с него да се появи гадене, повръщане, замаяност и сънливост. Тези оплаквания изчезват след преустановяване приема на бензобромарон.