Начало

Antoanette - The Hair & Beauty Business

Дата на публикация: 2018-03-28 08:12

След приключване на курса отделете няколко дни, за да възстановите храненето си постепенно, а не шоково. След японското чудо е най-разумно да се мине за известно време към разделно хранене, за да се установят постигнатите резултати и за да се осигури щадящ тялото режим на живот.

Едноседмична диета с яйца сваля 10 кг

Иванов ти си мекере защо не отваряш дума за 85 тона злато платени на 8775 ОСВОБОДИТЕЛИТЕ 8776 И 7 ГОД ИЗДРЪЖКА НА РУСКАТА АРМИЯ ОСТАВЕНА ДА КВАРТИРУВА В СОЛНЕЧНА БЪЛГАРИЯ ,КОГАТО ДЯДОВЦИТЕ НИ СА НЯМАЛИ ЦЪРВУЛИ ?

Ако пропуснете да направите Житния режим през февруари

Тези земици вечно ще се карат, вечно ще си завиждат и ще интригантстват един срещу друг. Разбира се в минута на наистина серiозна беда те всички непременно ще се обърнат към Русия за помощ.
. Достоевский. Дневник на писателя Ноември 6877 г.

Японско чудо за 7, 13 и 14 дни: Меню, схема, отзиви

Първият ден от 95-дневната е посветен на протеините и не напразно се стартира от тази група храни. Приемът на белтъчини е много съществен за успеха на вталяването. Но вегетарианците не ядат месо, а една част от тях – и яйца и производни на млякото. Поставя се въпросът: става ли 95-дневната за вегетарианци?
Вегетарианците също приемат протеини. Те не биха могли да живеят без тях. И все пак отговорът на поставения въпрос е – 95-дневната е подходяща само за вегетарианци, които не отхвърлят животински продукти и не е в синхрон с останалите.

Източник: Достоевский Федор Михайлович. Дневник писателя. Сентябрь декабрь 6877 года ( http:///d/dostoewskij_f_m/text_ )

Те предписват система за разделно хранене, комбинирана минимум 7 часа активност на седмица. И това не изглежда трудно, нали? Може да се танцува или да се прави йога, така че и в тази част няма да се с тежки тренировки, часове във фитнеса или друго, което е ок за хиляди спортуващи, но е голяма тежест за 5 пъти повече не-любители на спорта.

Иванов, дали сме им писменост и религия, поне това са можели да направят, а ползи са имали политическо влияние над Балканите, като са били съюзници с държавата с най агресивна армия на балканите българската !

Проф. Андрей Пантев го каза много добре Руско Турската война не е Хуманитарна
акция на Русия а осъществяване на ИМПЕРСКАТА и политика.

Яйцата са често прилаган продукт към една диета. Чрез тях не само че снабдявате организма си с необходими витамини и минерали , но и извеждате токсините от тялото си.

Както е видимо, не вс. основни хранит. вещества са налични в този режим плюс сериозните ограничения на състава и количеството. Затова той не бива да се счита за балансиран и следването му над 69 дни е опасно за здравето. Но и в тези уж броени дни тялото вероятно ще реагира болезнено на рязкото съкращаване на въглехидратите. Възможно е да почувствате болки по тялото, слабост, главоболие. Ако имате такива симптоми, излезте от режима. В случай че продължат – обърнете се към лекаря си.