Начало

Метаболитна диета за 13 дни-отслабване от 7 до 20 кг

Дата на публикация: 2018-02-18 05:26

В действителност и целта не е била такава, просто така се случи. Изненадох се, когато се претеглих тежах 55 кг след 65те дни бях 55. Видима разлика имаше предимно в областта на талията и лицето.

С5 килограма по-малко за 10 дни — Земя назаем

Американски здравни експерти се заеха със задачата да изследват и да класират 78 диети в класацията, свързана с тяхната полезност и ефикасност. Във всеки следващ брой ще ви представяме по една от тях,

Бърза диета за отслабване – минус 5 кг за 7 дни

Въпросната 5-дневната диета сваля 9-5 килограма и то в кратък срок. Тя е доста експресна, бърза и точна, поради което във всички случаи не трябва да се прави постоянно или пък просто ей така - между другото.

Минус 5 кг за 5 дни

Диетата се прави 5 дни, не повече, за да не се изтощи организма. Също така е препоръчително през времето на прилагането и да не се прекалява с физиеските натоварвания, тъй като приеманите калории ще са твърде малко.

Не мога да се съглася с някои части от коментарите, макар и в едните мнения и в другите да има известен резон. Наистина не е много разумно да лишаваме тялото си от това, от което има нужда, а по-скоро да намерим храните, които с по-малки количества ни снабдяват със същите дози енергия.

Niki, блика мъдрост от твоите слова и аз ги разбирам по следния начин. Един двигател, който досега сме го форсирали само на 5555 оборота и му намалим 8777 количествтата енергия 8775 (демек горивото) и оборотите паднат на 6555, това не е 8777 почивка за него 8775 и той изнемогва милия Умното си е умно, край, затапи ни! Поръсваме си главата с пепел, ти ни ОТВОРИ очите, благодарим ти!

Царят победи отново , възкликна за победата на Путин на изборите Найке Ривели, първородната дъщеря на звездата Орнела Мути. В профила си в инстаграм тя публикува снимка на майка си с руския президент с думите Защо мама има жителство в Русия? Преди всичко, тя е половин рускиня и половин неаполитанка и има право на такова.

Всеки сам решава как да си устрои живота и да си го живее. Същото важи и за хранителните навици, но в действителност ако към едно парче мръвка добавите огромна и вкусна салатка, пак ще направите огромно добро на себе си и на близките, които разчитат на вас и се радват на вашето присъствие до себе си!

Не виждам нищо здравословно, нито полезно в този режим. Виждам миниатюрни количества енергия, която принуждаваш тялото ти да поема това не е пречистване или почивка за него. В режим на силно редуциран калориен прием тялото не само няма никакво намерение да се отърве от ценните за него мазнини, но намалява оборотите на работа на всички органи, за да може да оцелее при тези условия.
С една дума карате тялото си да изнемогва, а си мислите, че си почива и го пречиствате. Слезте на земята.

Съдържанието на калории в тази диета, при използване на 9 кофички 6 % кисело мляко е 655 калории, което ще ви позволи за тези три дни без проблеми да отслабнете с 5 кг.