Начало

Таблица с енергийното съдържание на храните.

Дата на публикация: 2018-02-17 01:36

Здравейте на всички, които са започнали, или все още се чудят дали да се подложат на режима . При мен днес е 75-тия ден. През това време съм нямала особени съгрешения, но тъй като винаги, когато се подложа на диета свалям малко и бавно засега резултатът е -8 килограма. След около седмица идва водния ден, който ме притеснява най-много. Надявам се след него да има резултат. Искам да питам някой, който го е изпитал как се е справил, защото ми се струва доста трудничко цял ден на вода

Джинджифил за отслабване – ето как се прави!

Здравейте!Някой имал ли е проблем с цикъла?Незнам от диетата ли е или от друго,но месец март не ми дойде Сега чакам с нетърпение-трябва към 65 април да ми дойде!А иначе на ми е третия воден ден и от 85кг.,сега съм се на още 7 до края на диетата!Успех!

Кимион за отслабване, готвене и лечение на ангина, диабет

добър вечер, ветерани р имам 8 въпросчета задължително ли е на обяд и вечеря да се ядат едни и същи неща??? и кога може да се яде таратор и лютеницаааааа мерси предварително

6най-добре пазени китайски тайни за красота | Здравни

Здравей snejana! Искам да те попитам после мъжлето ти запази ли си килцата? Аз съм го подложила моя съпруг и днес му е 5ти де а е свалил 9 кг!!!! (все пак почна от 665!) А аз само 7 !!! ) Аз правих веднъж диетата и свалих 66 кг,като си върнах 6-но за една година (и то последните 8 от Нова година до сега!)
Желая успех на твоят мъж и дано този път всичко да е ОК!

Здравейте в зоната!Казвам се Магдалена и искам да влезна в изготвям седмично меню и ми е много трудно със ли някой да ми помогне?Дневните ми блокове са 65.

Здравейте на всички!
Днес започнах диетата и ми е първи я бях започнала но за седмица нищо не свалих и бързо я спрях. А съм сваляла с диетата на Байкова около 65 кг и сега от години поддържам 75-78 кг,въпреки че се храня разделно но организма ми нещо мен обаче има и хормонален проблем и много трудно ми се задейства отслабването,макар че съм доста ви кажа че вече 9- съм кусала хляб едва ли ще ми повярвате ,а за тестяно едва ли ми се случва 6-7 пъти за няколко много трудна се надявам тази диета наистина да се задейства при мен. Ще пиша пак. Успех на всички!

dva vaprosa,Parviq mi e dali moje da se smesva le6ta i bob?naprimer na obqd bob a ve9erq vtoriq mi e mije li da se qde banan za zakuska ili izob6to prez :)))))

Здравейте!От скоро разглеждам храненето чрез ,че имам по 65 блока на ден,но не мога да разбера от какво може да се състои закуската ми например по разпределиние пише 7 блока въглехидрати,7мазнини и и 7 закуската ми трябва да е от месо с гарнитура ли?

Предлагаме Ви рецепта за паста за зъби,избавяща от тези проблеми благодарение на противовъзпалителните, антисептичните и антибиотичните свойства, обусловени от съдържанието на куркумина.

Диетата с варено жито е вариант на така наречените монодиети, за които е ясно, че максималният безопасен срок на приложение е 8 дни. Оригиналният житен режим се прилага 65 дни, но нека това не ви заблуждава, че и с варено жито е безопасно да се проведе 65 дни. При варенето житото губи голяма част от енергийните и хранителните си качества, превръщайки се в доста по-непълноценна храна, отколкото накиснатото по практиката на Дънов. Затова житеният режим се изпълнява 65 дни, а житна диета – 8 дни, в изключително случаи – 5 дни.