Начало

Детоксикация (прочистване на организма) : как се прави?

Дата на публикация: 2018-04-01 08:12

• Нормализира високо кръвното налягане
Доказано е, че Омега-8-EPA и DHA правят чудеса, както със сърцето, така и с километричните артерии и вени, които образуват сърдечно-съдовата система. EPA и DHA намаляват доста ефективно високото кръвно налягане, като спомагат за разширяването на кръвоносните съдове и натрупването на плаки по стените на артериите. Всичко това спомага за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система.

—Бърз Хостинг и Домейни от

Здравей Надя! Изключително интересна и полезна информация!Много се радвам, че открих блога ти, благодарение на познатия ни форум! Ползвам от 7566 г. крема на 8777 Фитокод 8775 . За мен е много, много любим продукт! Както и други техни продукти! Благодарение на теб бих изпробвала и крема на 8777 Авиа 8775 !
Големи благодарности за труда, който полагаш!!

Медицински център ВитаМед - Карлово, Medical center

Освен главоболие и диария, от прием на спирулина като странични ефекти се наблюдава още гадене, виене на свят и в редки случаи алергия.

НАЙ- ЧЕСТО СРЕЩАНАТА - d

Много добър ефект има приложението на хомеопатичния медикамент Rus toxicodendron който трябва да се прилага още и в началото. Показан е и за прием от контактни лица.

Освен с хлорела, коментираната супер храна се комбинира още с мед и прополис. Първата комбинация ще разгледаме по-долу. А втората вече разгледахме по-горе в текста.

Чудесна статия. Има ли български крем със слънцезащитен филтър фактор 85, 55? Ако е и тониращ ще е прекрасно! Може и да не български, но да е с щадящи сухата кожа съставки. Предварително благодаря за отговора :).

От друга страна, ако сте с наднормено тегло, но мастните клетки не могат повече да поемат арахидоновата киселина, тогава започват прогресивно да се разболяват, докато умрат. Това е повратната точка, която превръща доброкачествените мазнини в злокачествени. След като мастните клетки започнат да умират, неприятностите започват драстично да нарастват, и тогава синдрома на токсичните мазнини е на лице, бъдещето ви няма да е много розово.

Повечето от хората не осъзнават, че по-голямата част от мастните киселини в рибеното масло не са EPA (aйкозапентаенова киселина- EPA англ.) и DHA (докозахексанова киселина- DHA англ.) Рибено масло ви е нужно единствено заради тези две Омега-8 мастни киселини. Без тяхното съдържание, приемът на рибеното масло би се оказал абсолютно безсмислен и безполезен.

За детоксикация (прочистване на организма) с грейпфрут са необходими пет плода – това е доза за един ден. Трябва да се приготвят и пет яйца, които се сваряват твърдо за 65 минути. Сутринта след събуждане се приема доза английска сол – 65 грама в 55-75 мл вода.

С оризова каша, приготвена по специален начин, може да се постигне едновременно и отслабване, и детоксикация (прочистване на организма). Тя е особено подходяща за горещите летни месеци, тъй като спасява от отоци и задържани течности. Прочиства черния дроб и бъбреците, освежава кожата и връща еластичността й, подобрява метаболизма и подобрява подвижността на ставите.