Начало

Голямата тайна за лечението със сода бикарбонат (вижте как

Дата на публикация: 2018-04-05 16:12

Идеално средство за прочистване на дебелото черво е прием на пакетче английска сол, добавена към малко хладка вода. Методът действа буквално като метла, която отмита всички токсини по стените на червото. Солта улеснява придвижването на отпадните вещеста. В способността й да разрежда консистенцията на фекалиите се крие нейната ефективност.

Кимион за отслабване, готвене и лечение на ангина, диабет

Ето и 7 нейни рецепти за рак с бял равнец, но не са панацея, а за някои болни е имало полза и все на някого са помогнали или като допълващо лечението средство могат да се ползват.

Английска сол: Топ начини за лечение, отслабване и

Кимион се слага във всички ястия с кайма. Може да го прибавите към нея дори и когато приготвяте сарми. В кайма се слага и при приготвянето на сушени деликатеси.

SLIM x5 – Еликсир за отслабване с 5 действия!

Другото му приложение е със сок, който се изстисква от растението. Препоръчва се, когато цъфти билката да се изстиска малко сок и да се взема вътрешно по 6-8 лъжички преди хранене. Това е от полза при вътрешно кървене и на другите органи.

- А кръгла боровинка! (Смее се). Виновно е раждането на Андрей. Тогава станах особено дебела. Преди това имах, да кажем, 65 килограма отгоре, които след това станаха над 85!

Реколтата задължително трябва да се прибере в топло и сухо време. Това става чрез окосяване или директно отскубване на цялото растение.

Оставете течността на водна баня в продължение на петнадесет минути. След това настоявайте около тридесет минути. Задължително се прецежда. Приемите на готовата напитката трябва да бъдат общо три пъти на ден. Количеството за еднократен прием е 655 мл.

Може да опитате и с масло от черен кимион. За успокояване на пристъпа е достатъчно да приемете 85 капки. Може да направите за ден общо три такива приема.

Ментата и белия равнец се ползват в рецепти с други билки за различни проблеми: за понижаване на температурата, за отслабване, за склероза, за увеличаване на либидото, за безсъние и цервикална ерозия и други.

Друга рецепта предвижда приготвянето на кашица от 6 щипка сода и малко количество вода или лимонов сок. В така приготвената смес се потапя четката за зъби и внимателно се изчеткват зъбите. Може, при желание, да се добави и към традиционно използваната паста за зъби. След като се почистят със содения разтвор, зъбите се изплакват с вода.