Начало

The Good Music Walker | Keep calm and carry on!

Дата на публикация: 2018-02-17 02:32

Хайде честито добре, че не е била някоя баба като моята, че щеше да те оплаче на бързо )))))))) Моята теория е, че кг, които сме свалили, си проличават поне няколко седмици по-късно, когато организмът с свикнал с тях и вече е 655% сигурно, че това са стопени мазнинки, а не вода. Вероятно и затова понякога на едни и същи кг изглеждаме и се чувстваме различно

Диетата на Ваня Червенкова: правила, рецепти, резултати

Разбира се, знам, че ако не пропусна упражнение, в дългосрочен план ще вдигам все по-големи тежести. Точно по тази причина системите за по-важни от целите. Целите ни помагат да постигаме краткосрочни резултати. И в края на краищата, процесът винаги печели.

Beauty Systems

Е, в Америка май не мислят така трима готини американци откриват обувките и решават, че са уникален продукт и могат да го продават на американския пазар. И така от началото на 7569 г. обувките BOS (да, 8775 Бос 8776 , защото се носят на бос крак), произведени в Пловдив, ще влязат на американския пазар.

Как Да Намалим Холестерола - Без Лекарства и Хапчета

Тази диета беше много полпулярна, когато бях ученичка, но на 8ти ден вместо яйца се консумираше варено пилешко месо. И аз съм я правила, но не повече от 9ри дена и то просто за сваляне на 6 кг. примерно за тези дни, незнаех, че може да се продължи така доста време. На мен обаче не ми допада, доста е стриктно и еднообразно и едва ли ще ми достави удоволствие да я спазвам, а няма ли удоволствие, няма и резултат, поне според мен.

За цикъл 8 съм си приготвила и Л-карнитин за подпомагане на процеса. Много ми се иска на края да съм 65 кг., май ще трябва да затегна режима малко, предплажно

Което е голяма изненада, защото никога не си слагам цели по отношение на своето писане. Не си измервам успеха спрямо някакви показатели. И на никоя статия не съм броил думи, за да преценя достатъчно ли е дълга. И никога не съм си казвал «Трябва да напишеш две книги през тази година».

Смятам, че ограничаване на алкохола ще се отрази положително върху изследванията на холестерола, но и върху други фактори, които имат връзка.

Ето още едно доказателство, че нещата, които не харесваме, считаме за остарели, неготини, типично български (и следователно лоши), могат да се окажат превъзходна идея просто с промяна на гледната точка.

Здравей, Емилия! 6. Може да ядеш соленки, както и сладки, сухари също. 7. Таратора аз го ям между хранинията в белтъчния ден, а дали е много правилно не зная, но от него не се пълнее. 8. Вода може да пиеш през цялото денонощие стига да ти се пие. Това е от мен.

ли в плодовият ден да се яде доматена салата от буркан с лук, магданоз и зехтин.
към изпивам чаша зелен чай, но незнам дали трябва да го правя.