Начало

Хранителни добавки - онлайн магазин

Дата на публикация: 2018-02-16 07:03

Опаковка: 7 продукта
Купете два броя: L-Carnitine Liquid

Български пробиотици базирани на киселото мляко

Какво е Урсолова киселина Ursolic Acid - Урсолова киселина, e естествено съединение пентацикличен тритерпеноид с мощни активни свойства, което

Тянши - хранителни добавки за здраве и дълголетие

Лайф Мулти Фактор (ADLiquid™ Life Multi Factor)
хранителна добавка
комплекс от колоидни витамини, минерали и билкови екстракти

5хранителни добавки за здрав черен дроб | Здравни новини

Повече информация и съвет можете да получите в Специализиран очен кабинет д-р Узунова
Вижте повече: Как да станете наш пациент

Една от най-популярните добавки за отславане, които се спрягат в почти всички планове за изгаряне на мазнини и ускоряване на метаболизма

Без достатъчно глутатион черният дроб не може да предпазва тялото от токсините, бактериите и оксидативния стрес. Помислете за цирозата за момент. Не е изненадващо, че тя причинява голяма липса на глутатион в чернодробните клетки.

Каним Ви да се присъедините и към страницата на Сила БГ във Facebook на адрес https:///. От съществуването си тя прерасна в истинско фитнес общество с членове на всякаква възраст, които редовно публикуват и обсъждат съдържание.

Именно куркуминът придава на куркумата златния й цвят. И именно това вещество прави куркумата толкова полезна за черния дроб. Куркуминът има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които предпазват от заболявания.

Избери най-добрия протеин за теб-за покачване на чиста мускулна маса или в период на изчистване на мазнините от на топ цени!

Заедно с електронния ни магазин ние поддържаме и собствено електронно издание на адрес . Сила БГ Медия е портал за всичко относно хранителните добавки, фитнеса и здравословния стил на живот. Съдържанието на медията се обновява всеки ден и включва новини от света на фирмата и спортните суплементи, специализирани статии и уникални интервюта.