Начало

Бързо отслабване с MegaSlim - топ продукт за намаляване на

Дата на публикация: 2018-02-16 22:49

С други думи, физическата активност е главен фактор срещу сърдечните заболявания. Дори и средно интензивни активности, ако са изпълнявани редовно, намаляват сериозно риска от сърдечно-съдови заболявания.

95 доказани метода за Отслабване – Бързо и Безопасно

68. Използвайте стълбите при всеки удобен момент   При наличие на избор, използвайте стълбите вместо асансьор или ескалатор. По този начин ще работите в пъти по-често за здравето на сърдечно-съдовата си система, а в същото време ще натоварвате и мускулите си. Доказано е, че качването на стълби всекидневно, може да подобри състоянието на сърцето, да намали размера на талията, теглото, процента подкожни мазнини, нивата на холестерола и кръвното налягане (мотивация за качване на стълби :).

Най-добрата и най-вредната храна за черния ни дроб

Друг лечебен способ предлага следната комбинация  6/7 чаена лъжичка семена магданоз и 6 чаша вряща вода. Киснете 8 часа. Пийте по 6 супена лъжица през произволни интервали от време, докато изпиете цялата течност.

Гъбични инфекции по кожата

Здравейте,д-р 5 години имам странни(според лекарите)подутини по лицето,скалпа и са различно-понякога са червени,лилави, ме много,имат различна големина-по-малки или по-големи от си тестове за алергия и ми казаха,че съм алергична към прах,акари и ми да не ям кисело мляко и бобови лекарства,регулиращи менструацията,миех се със специален шампоан,но никкъв подутини се появяват периодично-най-често,когато съм под след един-два дни изчезват и установих,че се появяват при прием на парацетамол и ацетилсалицилова Вас това алергия ли е или някакво дерматологично заболяване?

58. Изберете скарата пред пърженото  Пържените храни съдържат много повече мазнини и калории от тези, приготвени на скара. Това важи както за меса, така и за зеленчуци. Вкъщи няма нищо лошо да се разнообразя с пържена храна, ако е приготвена с качествени мазнини, които са подходящи за готвене на по-висока температура, но в ресторантите често се ползват най-евтините и нискокачествени продукти, за да се икономисат средства.

Здравейте, г-н Дренски! Аз съм със себореен дерматит. Проблемът го имам отдавна,може би започна с влизането ми в пубертета. Косата ми се омазнява изключително много и бързо-вечерта на втория ден след миенето й, тя е изключително мазна,което ме заставя да я измивам често,въпреки това че не трябва. Сърбежът първоначално беше в определени области- в слепоочните зони,но в последствие се разпространи по целия ми скалп и е много силен. При почесването ми се отделят жълти люспички.
Моля ви, дайте ми съвет какво да предприема!

Например, натискът върху дланта в областта, намираща се между най-малкия пръст и показалеца, само за една минута може да спомогне за потушаване на болката в главата. Повторете и на другата си ръка.

Здравейте!Сестра ми е на 66 годинки и се появиха тъмносини към черни петна по долната част към китката на ръцете с диаметър около 8-9 милиметра и подредени в извита линия,като търкам с мокра кърпичка леко избледняват,но не се махат нацяло.

ЗАЩО СЕ НУЖДАЕМ ОТ EPA? Точно както DHA е важна за мозъка, така и EPA (aйкозапентаенова киселина- EPA англ) е изключително полезна за намаляването на сърдечно-съдови заболявания, рак, артрит и други хронични болестни състояния при хората. Това е така, защото тази мастна киселина има изключително влияние върху групата хормони, наречени Айкозаноиди.

Както виждате, това са наистина много странични реакции. Нищо чудно оплакванията Ви да са свързани с Трансметил.
Относно урологичните проблеми е най-добре да дадете стерилна урина (в някоя микробилогична лаборатория), за да се установи какви са бактериите. Имам отлични резултати при лечение на уретрит със сребърна и платинена вода.
За повишаване на имунитета Екомер капсули, 7х7 на ден, в продължение на 6-7 месеца.