Начало

Как се пресажда Циклама - За Жената

Дата на публикация: 2018-02-15 23:38

Двадесет минутки след започване на варенето на супата към  нея се добавя цвеклото и копъра, както и сухите подправки. Следва варене още десет минути.

Голямото Зимно Презареждане - - - Здравей

При хипертрофичната форма на хроничен ларингит се наблюдава удебеляване на лигавицата, което дава постоянно усещане за гъделичкане и сухота в гърлото. Възстановяване на загубените гласови функции изисква продължително системно лечение.

Здравей Есен - Здравей

От юни до август, когато растежът на кореноплода е най-интензивен, растението се нуждае от най-много минерални вещества. Затова е важно при оранта в почвата да се внесат фосфорни и калиеви торове. Азотните се внасят преди сеитбения период.

Ларингит: първа помощ, сиропи, лекарства, инхалации

Те имат противомикробно и противовъзпалително действие, ансептични са и подпомагат възстановяването на лигавицата. Предлагат се под формата на таблетки (бонбони, пастили, мус) и спрей. Ето някои от наименованията, без да сме изчерпателни. На пазара се предлагат десетки подобни средства. Преобладаваща част от тях се отпускат без рецепта и могат да се самоназначават по усмотрение на пациента.

При възрастните ларингитът в остър период има сходни с фарингита симптоми, но методите на лечение съществено се различават. Предпоставките за възникване на патологията сса специфични в сравнение с децата. При големите ларингитът обичайно е вирусна или бактериална инфекция, възникнала на фона на патологии на горни дих. пътища. Вероятни причини за остра форма са:

Ефикасни са при патологии и в горния, и в долния отдел. Нормалната продължителност на прилагане при неусложнени инфектирания е 7 дни с опция за удължаване до 65 дни. При среднотежки инфекции е показано комбинирането на амоксицилин с макролиди.

Стереотипът, че термичната обработка убива всички хранителни вещества, не важи за червеното цвекло. Дори и сварено в него се запазват количествата желязо, йод, фосфор, натрий, както и тези на другите полезни вещества.

Изберете твърди и здрави зелки. След като ги измийте и почистите цепнете кочана им на кръстче. Място напълнете с едра сол. Подредете зелките плътно една до друга в бидона. Трябва да се притискат. Червено цвекло може да добавите в количество от една-две глави (цели). Една глава е достатъчно количество, за да се оцвети зелевия сок.

Към все още топлата смес добавете 5-6 килограма захар. Разбъркайте до пълното разтваряне на кристалчетата. Оставя се в стая с температура от 75 градуса. Когато сместа охладнее до 75-77 градуса, към нея се добавят 75-85 литра вода. Необходимо е след това да се измери захарното съдържание и то да бъде коригирано до 65-66%.

⇒ Лаеща кашлица
⇒ Изменение на гласа или цялостното му загубване за известно време
⇒ Класически симптоми за вирусна инфекция: обща слабост, хрема и .