Начало

Aestheticbyscience | Науката да бъдеш здрав

Дата на публикация: 2018-02-18 08:13

Например аз никога не съм бил фен на джънк фууд-а. Обичам сладко, но в умерени количества. Мога спокойно да изкарам цял живот на плодове и зеленчуци и едно парченце шоколад от време на време е достатъчно, ако се почуствам изкушен.

Диети и Отслабване | Бързо отслабване

Обикновено се доверяваме на кантара да ни каже дали сме загубили килограми. Проблемът е, че асоциираме загубата на лично тегло с изгаряне на мазнини.

90-дневна диета за максимално отслабване | Диети и Отслабване

Целта на всяка една диета е подобрение във външния вид. Нека ви обясня защо съхранението на мускулната маса е най-важното условие, за да постигнем това!

Най-добрата диета за цял живот | диети за отслабване

Закуска : 755 мл. чай за отслабване.
Обяд : 755 грама месо, варено или печено без мазнина на скара лимон, 95 гр ръжен хляб, 755 мл. детокс чай
Вечеря : 755 гр пилешко филе, приготвено без мазнина 95 гр ръжен хляб, ябълка.

Диетата прочиства организма от токсините и мастните натрупвания. За една седмица се постигат добри резултати. Но ако искате да сте в перфектна форма, спазвайте диетата поне 9 седмици.

Има много популярни хранителни режими, предназначени за бърз ефект за загуба на тегло и килограми, но човек не винаги е възможно да ги спазва, без да изпита трудности. По време на всяка диета за отслабване, тялото се адаптира към нискокалорична програма, но когато диетата свърши, тялото трябва се стабилизира и обменните процеси започват да се възстановят, но изисква не само време, а и причинява стрес на организма.

Тортата ви се полага, когато вие прецените и не защото спортувате, а защото всеки има нужда да разпусне от време на време.

На всеки се случва от време на време да прекали с храната. Когато се ограничаваме излишно, тези епизоди се случват по-често и самото преяждане е много по-сериозно – . binge eating.

Важно е да разберете, че активният живот е допълнение към вашата диета и не е нещо, което трябва да компенсирате. Неговата цел е да ускори и улесни процеса.

Всеки един от нас е различен и има различни предпочитания. Някои хора обичат сладко, други солено, трети въглехидрати и .