Начало

Сдиетата на Петър Димков за 4 седмици се свалят до 23

Дата на публикация: 2018-02-18 18:26

Това е велик човек!Тази диета съм я правила преди много години да има резултат но толкова килограми колкото ги тия осем дена започвате да се храните без хляб захар сладки неща сокове със захар газирани свалих за осем !!!!!!

Петър Димков не е някоя ботоксова кифла -кляква от ежедневието по ТВ, да знаете. Попрочетете, малко, колкото можете, и ще разберете, че е народен природен лечител от световна величина.

И аз съм на мнение че такова бързо отслабване не е здравословно, първо си вредим на здравето второ кожата се отпуска хапвайте по малко и пийте вода по 7-8 литра на ден и се движете

Чела съм книгите на Петър Димков и там няма такава диета!Велик умереност във плодове и зеленчуци,по малко месо и то скромно ориз,картофи , да се състои предимно от плозове и зеленчуци.

Desislava Tsaneva
За да задоволи един организъм дневните си нужди от соли, трябва поне 8 супени лъжици хималайска да изяде човек.
Месото задължително на трапезата! Виж, дюнери, пържени картофи и газирано ей от тях се прави трътка 😉

И какво? Като всяко нещо, което изисква мислене и воля, само защото не го разбираме или ни мързи да се помръдне, заключаваме, че е простотия? А опитахте ли? Ето, дама по-горе дава и нагледен пример.. И тази глупост, че с варените картофи ще се качи откъде ви хрумна? Срамувам се да чета такива коментари!

Отслабването е дълъг процес и е свързан с правилно какви картофи и компоти говори този човек!!!Всички знаем ,че трябва да приемаме разнообразна храна..по малко,с мярка и ,зеленчуците ,рибата и месото не трябва да липстват никога от менюто се като казвам риба нямам в предвид да се натъпчим с пържен шаран!! (да оставим въпроса че само в Бг се яде тази гнусна и тлъста риба) ,зеленчуците трябва да са сурови и пресни,а не замразени,плодовете също!Заместете хляба с малко ориз и слагайте по една лъжица зехтин в ястието на обяд и една е!Ако тичате бавничко по 95 мин на ден(сутрин на гладно).всичко това ще ви накара да отслабнете здравословно и без стрес!!!

А след това питайте кой е Петър Димков
И накратко велик, преди всичко човек, а след това мъдър лечител !!!
Всичко най-добро и успех! 🙂

Защо изобщо да се отказваме от храните ? Просто да се редуцира количеството на вредните храни и да се увеличи на полезните. Нормално е да се поглезим от време на време с парченце шоколад или домашно приготвен кекс-хора сме .

Iskam da kaja , che dietata sum q pravila tochno mesec i otslabnah pochti 67 kg ! Rezyltatite sus sport sa napravo zashemetqvashti.. mnogo vnimavaite s poddurjaneto na kilogramite sled dietata