Начало

Диети с ябълки за отслабване 5кг за седмица - За Жената

Дата на публикация: 2018-02-15 22:42

Закуска: Ябълка, Омлет със сирене, 6 чаша сварени овесени ядки
Закуска в 65 часа: 6/7 чаша извара, 6/7 чаша обезмаслено кисело мляко
Обяд: Ябълка, Пилешко филе на скара, 7 чаши задушено броколи, 6/7 чаша кафяв ориз
Следобедна закуска: Шейк капучино
Вечеря: Ябълка, Сьомга на скара, Зелена салата

Диета с Ябълки за 5 дни | Отслабване

Заключение
Комбинираното въздействие на изяждането на ябълка преди хранене и спазването на препоръчания хранителен план води до подтискане на апетита и много от спазващите диетата, ще свалят килограми. Ябълките са отличен източник на фибри, чието действие е благоприятно за тялото. Възможно е някои от спазващите диетата да загубят мотивация да ядат ябълки по три пъти на ден, освен това тази диета с ябълки не позволява прегрешения, което прави спазването и трудно за някои хора.

Ябълкова диета | диети за отслабване

Отделните хранения не са много разнообразни и спазващите диетата лесно могат да се отегчат.
Възможно е да ви писне да ядете ябълки с всяко хранене.
Много храни не се включват и също така не са оставени дни, в които да консумирате любимите си храни.
Вегитарианците може да са затруднени да спазват препоръчвания от тази диета хранителен режим.

Отслабване с ябълки - ДИЕТА | Активен и здрав

По този начин ще се увеличи чувството на ситост по време на хранене. Ябълките са богати на фибри, които благоприятно влияят върху храносмилателната система и намаляват нивата на холестерола, а също така съдържат и флавоноиди, които помагат за предотвратяването на сърдечно-съдови заболявания и рак.

Тази диета е описана в книгата на Тами Флин „Диетичният план 8 ябълки на ден ви дава основите, за да отслабнете трайно“. Авторката е специалист диетолог и личен треньор и в процеса на работата си е установила, че ако клиентите и изяждат по една ябълка преди всяко хранене без да правят каквито и да е други промени в хранителния си режим, то тогава много по-лесно успявали да продължават да свалят килограми след достигането на първоначалното ниво. Методът е изпробван от множество други клиенти на Флин и при всички се наблюдават впечатляващи резултати, като средно се свалят 7 килограма за 67 седмици.

Трябва да се храните по 9-5 пъти на ден като консумирате малки порции здравословни храни с ниско съдържание на мазнини. Всяко едно основно или допълнително ядене трябва да съдържа източник на чисти протеини, за да се подтисне апетита и да се подобри процеса на сваляне на килограми. Приемайте много плодове и зеленчуци, като включите поне шест допълнителни порции към ябълките, по този начин се намалява броя на общо приетите калории без да изпитвате чувство на глад.

Препоръчвани упражнения
Препоръчва се комбинирана тренировка с тежести и кардио натоварване. В книгата е включена и 67 седмична програма за начинаещи.

Плодът е много богат на витамини, минерали и фибри. Засища и е много полезен за храносмилането. Калориите са малко, зависят от размера и вида ябълка – между 55 и 85.

По време на тази диета се препоръчва храненето по четири до пет пъти на ден, а тестените закуски и сладките изделия са забранени.

Всяко основно хранене трябва да съдържа протеини, тъй като те намаляват апетита и ускоряват загубата на килограми. Разбира се, богатите на протеин храни са важни поради много други причини, които може да прочетете тук