Начало

Примерни менюта за 90 дневната диета | Moment of Peace

Дата на публикация: 2018-03-17 11:31

Здфравейте, Полина! Това, за което питате калмари, октоподи и други като стриди и миди, може би, изобщо не е добре да се ядат даже и да не спазвате диета. Когато решит еда ядете риба, гледайте да има и перки и люспи, а не такива, за които питате. Най-лесната класификация за рибите е тази даима и преки и люспи. Също от значение е да са отгледани в чисти води, а те навсякъде са пълни с живак и химиюкали. Ето една лекция, в която се споменава за рибите и за месата, кое е добре да се яде и кое не е добре да се яде от тях. https:///watch?v=kylokJHOM7Q

Как да Отслабна Бързо

искам да споделя и аз на 76 февруари тежах . и започнах със 6 дни само по една чаша жито варено и много вода и кафе естествено не се претеглих след шестия ден но веднага започнах диетата на Ваня Червенкова на 67 март се претеглих бях 658кг и утре почвам пак тези 67 дни диета -лесно я спазвам не се чувствам гладна дори не изяждам определеното количество за деня не съм пила аспирин и вит С но от утре почвам дано успея да сваля още имам да свалям поне още 75 кг. На всички на диета пожелавам успех в борбата с килограмите

Ниско Въглехидратно Меню | Фитнес инструктор

Супер полезни теми правиш поздравления обаче ако моше да направиш тема за фибрите и кой храни с фибри са най подходящи при нвд ще още по добре

Чи Гун. Защо е важен алкално-киселинния баланс

А какво ще кажете за напитките ?Само вода ли може да се пие и в какво количество ?
Благодаря предварително!Поздрави!

Можеш да пиеш кафе сутрин, първо пия кафе, към 65 часа плод и в 67 обяд. След 8 може само вода и чай така че, пий спокойно.

Миглена, и аз се храня по този начин. Но на плодовия си овкусявам салатата, със зехтин и балсамов оцет. Колкото до ядките, вчера минах да се заредя да имам поне за този месец. Според мен дори е задължително да се консумират в плодовия, за да имаме сили и да не ни боли глава. Редувай ядките и не пропускай кедровите! И задължително сурови!!!

85 минутна разходка в най-близкия парк или извън града върши чудеса. Каране на велосипед. Багминтон. Плуване. Има стотици прекрасни раздвижващи спортове.

Подобно изреждане на видовете хранене е удобно, защото подлежи на планиране и е предсказуемо. В случай че стръвно ви се похапват яйца, пръжнати на очи, или пържолка, ще изчакате до белтъчния ден. Ако ви е хрумнало, че искате боб чорба – ще я планирате за нишестения ден. Ако искате нещо тестено – то отива във въглехидратния отрязък от режима. През целия срок се консумират плодове и зеленчуци, така че тялото получава категорично пълната гама потребни вещества в сравнително кратък 9-дневен цикъл. Както и вкусовите рецептори.

Здравейте, да се отчета-първи етап-минус 7,втори етап-минус 9 минус 8 етап,като свърши ще ви съм доволна от резултата си,но искам още ден.

Na men mi se otrazqva dobre za 6 dena iznenadvashto za men e sas astma i gastrit da ne pie aspirin,kakto e pri men. Kafeto sas zahar si go piq i po 6 tagleta raztvrimi vittmini.