Начало

Рефлукс-езофагит – симптоми и лечение | Zdrave

Дата на публикация: 2018-03-17 13:23

Здравейте, всички сте стряашно зареждащи. Питам се след като сме изкарали 65- дневния режим добре ли е всеки месец по 8 дни по пълнолуние да се минава на него или си е 65 дни винаги. Забелязах, че режимът е страхотен, има резултати в личностната ми нагласа въобще, но захранването ме побърква. Нямам схема за него и се увличам точно по сладки неща, които знам ,че са вредни и точно тях иска мозъка ми. Направо е кофти как го осъзнавам и не мога да си влияя волево да се огранича. Затова моля ви дайте примерно меню за излизане от режима безаварийно :). много сте готини и все така да има здравословни рецепти.

Лактофлор – полезните ефекти на пробиотика

Лактофлор саше – детски вариант предвижда прием на 6 или две дози пробиотик от дозирани прахчета, които се разтварят във вода или сок и се приемат по време на хранене. Възможно е различните продукти да са с различни указания за времето на прием и според диагнозата – преди или след хранене.
Стандартно приемът на лактофлор се изпълнява 65-69 дни, но в някои случаи приемът може да продължи месец.

Житен режим — Земя назаем

И на мен жито с орехи ми беше най-вкусно и ябълките хапвах между другото. По-странното беше, че се наяждах с много малко на ден изяждах около6/8 от житото и 6 ябълка. Житото, което преценях, че няма да мога да изям, го давах на мой колега. И всъщност за 65 дена ми стигна по-малко от 555 грама жито. Не се чувствах отпаднала. Но пиех билков чай така бях решила още преди да започна режима тъй че това може би оказа влияние. Само лошото е, че вода пия много трудно и понякога почти я забравям.

Подбел - - - всичко за

Ако вземате антибиотик – не пропускайте и паралелния пробиотик. Това ще ви спаси от неизбежните последици на антибиотичното лечение, свързани с поражения на полезната чревна микрофлора.

Здравеите йорданке бих искал да ми кажете дали наистина деиства тази билкова комбинация на нервите преди 9 години бях подложен на силен стрес доста дълго време и за сметка на това се ми се пияви едно хронично главоболуе явно сами се разклатили нервите ходих по доктору сумати време и не успяха да ми пимогнат за главоболието спорет теб дали ще ми помогне този чаи понеже имаш опит с него благодаряти за вниманието

Много добър ефект има сместа от джинджифил на прах и захаросан мед – смучете топче колкото малък орех продължително време.

Ето и проверена рецепта за отвара с джинджифил: “6 чаена лъжичка ситно нарязани корени се варят около 5 минути в половин литър вода. Отварата се прецежда, пие се по 6 чаша 9 пъти дневно преди ядене. Действа за лечението на кашлица.”

Руски сайтове препоръчват техники за приготвяне на йогурти от прясно мляко с помощта на лактофлор-течна форма. За литър мляко е достатъчна доза от 65 мл. Млякото се сварява и се оставя да изстине до температура малко над телесната. Добавя се закваската, разбърква се и се оставя на топло за 65-66 часа.
Ако решим да “побългарим” такава рецепта, вероятно ще имаме някакъв успех с вариант, който съдържа популярните микроорганизми – бифидобактерия, бацилус булгарикус, ацидофилус. Може би си струва в някои моменти да сме наясно как да работим с алтернативна, “суха” закваска – как мислите?!

.(коментари от Пречистване на черния дроб със зехтин и лимон (редактирана версия) )
# mer:
Може и да са достатъчни, но може и да не са, зависи от много неща. Ако искаш се пробвай, но по-добре отложи уриновите клизми до след житния режим, тогава ще си много много по-изчистена. А преди него може да си направиш с вода и сол, хем да видиш как е като цяло, ако до сега не си си правила сама клизми.
# Атанасия:
Ок. Мер, благодаря ти, че си толкова търпелива и отговаряш на всичките ми въпроси. 🙂
това пречистване с вода и сол, кога трябва да го направя- вторник вечерта или рано сутринта в сряда? ..

При фарингит помага гаргара с джинджифилова отвара, която се приготвя така: чаена лъжичка сух джинджифил се вари на тих огън в чаша вода 65 минути. Оставя се да изстине, прецежда се и с нея се прави гаргара по 5-6 пъти на ден. Лечението продължава 5-6 дни, като всеки път се приготвя прясна отвара.