Начало

90 дневна диета - често задавани въпроси 1 | Moment of Peace

Дата на публикация: 2018-03-26 16:12

Благодаря! Аз обаче нещо не се харесвам за съжаление Искам оооще 7 килца, и тогава може и да се харесам. А ти от Facebook-a ли ме видя?

КУРКУБИНЯ | MAGY CLUB

Яйцата са често прилаган продукт към една диета. Чрез тях не само че снабдявате организма си с необходими витамини и минерали , но и извеждате токсините от тялото си.

Отслабване и Диети

След това прикрепете към очите памук, напоен със студена вода. Тези компреси помагат и при зачервяване на очите от липса на сън.

30+ изпитани рецепти с магданоз: При гастрит, язва, акне

Магданоз с кисело мляко е още една чудесна комбинация. Специалистите препоръчват да се консумира най-вече в жегите. Преди всичко тя повлиява положително на зрението ни.

Следва прецеждане. От течността се отпива на глътки в рамките на деня или 8-9 пъти по една чаша. Тази отвара изчиства перфектно жлъчката и нормализира дейността й.

При нея акцентът е върху протеиновите храни лице на протеиновото хранене е прословутата диета на Пиер Дюкан. При нея въглехидратите са напълно изключени. За да си набавя енергия, организмът започва да преработва собствени резерви. Най-напред се освобождава от течностите, сетне и от мастните натрупвания и започва трансформация на мускулна тъкан. При правилно провеждане на диетата стопените килограми могат да достигнат до 5 за седмица. Оптималния срок за провеждането й е две седмици, но се практикуват и варианти с меню за една седмица, за 69 и за 85 дни.

Бровоооо Didi!Девет дена -9кг,това е много добър резултат!!!Аз да се похваля,че за седмица съм с още един килограм минус!Вече съм 58кг.,остават ми 75 дена докато завърша диетата!Смъквам вече по-бавно,но пък съм доволна!Дори съм по-слаба от преди да забременея,което е голямо постижене за мене!:))))Надявам се до края да смъкна поне още 7 кг!До скоро и лек ден!!!:))))

Важно е да се спазва условието да няма смесване на храни: например пилешкото да не се придружава с гарнитури, било то и най-невинни зеленчукови. Овкусяването е минимално – малко сол и лимонов сок, няколко капки зехтин в зеленчуковите дни. Няма точно определени количествени разчети, но важи правилото да не се преяжда. Храненията трябва да са повече на брой, с малки количества.

Въпреки това, дори и капсулована, тази киселина си остава токсична. И гениалният начин на тялото да се справи с този проблем, е да образува повече мастни клетки, чрез мастните тъкани ( започвате да надебелявате). По този начин сформираните нови клетки увеличават капацитетът за складиране, което позволява на арахидоновата киселина (АА англ) да се разреди и съответно да стане по-малко токсична в другите мастни клетки, преди да е успяла да ги повреди и евентуално да ги убие. Това е добрата новина.

Здравейте, радвам се , че ви намерих, с интерес чета коментарите ви и мн ми харесва как се подкрепяте и си давате съвети. Аз съм трети ден от диетата и все още не мога да кажа нещо съществено, надявам се да я издържа, сега ми е още трудно не защото съм гладна по скоро психологически ми е трудно.