Начало

Ленено семе - полза и вреда, за отслабване, запек и рак

Дата на публикация: 2018-03-29 08:12

Освен, че е изключително ароматен, той действа добре при възпаления на горните дихателни пътища, действа благоприятно при бронхити, пневмонии и други.

Отслабване със сода: вижте как се прави!

А Вие какво лекувате с куркума? Моля, споделете с нас и нашите читатели Вашите изпитани рецепти за лечение с този незаменима подправка.

Ленено семе, ползи и рецепти: Чай. Приготвяне с мед. С

Десет процента от жителите на развитите западни страни страдат от хроничен запек, като засегнати са предимно жените. С възрастта такива хора все по-често страдат от запек, тъй като червата на възрастните хора стават лениви.

ИСТИНСКА ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА

В интернет се продава между и , като обикновено цената за доставка надхвърля обявената цена на тинктурата. Така че ви е по-изгодно, сигурно и бързо да си го потърсите в най-близката до вас аптека.

Всеизвестен е фактът, че високото ниво на това мазно вещество в кръвната плазма е предпоставка за други сериозни здравословни проблеми. Поддържайки нивата на холестерола в оптимални граници, намалявате риска от сериозни сърдечно-съдови заболявания.

Разхлабващи храни са различните видове олио и млечните храни. Стимулатор на прекратяването на запека може да стане изпита на гладно чаша студена вода, а също така плодов или зеленчуков сок.

Поради богатия си хранителен състав златистата подправка (наименование на английски език: Turmeric латинско наименование: Curcuma Longa ) е средство, използвано за изцеление от широк спектър болежки и заболявания.

При миома употребата на ленено семе дава много добри резултати. Лигнаните в него са в доста по-голямо количество за разлика от други семена и ядки и това го прави по-ефективно за това заболяване. Тяхното антиоксидантно действие е много полезно за различни болести. Няма значение как ще се приема, само да е смляно ако е на семе, а може и като хранителна добавка от аптеката да го ползвате.

Лененото семе не се препоръчва за бременни дами и кърмещи, заради фитоестрогенните свойства на съдържащите се в него лигнани. Те биха могли да навредят на бременността и на плода, затова питайте специалист.

Чували ли сте за епигенетика?
Звучи като научна фантастика, нали?
Това определено е наука, но причината тя да е важна е, че изучаването на епигенетиката е изучаване на това защо ДНК-то ви не е ваша съдба.
Конвенционалното медицинско