Начало

Русия ( Россия ) - враг №1 на българщината и България

Дата на публикация: 2018-04-14 16:12

Душата получава знание и сили да преразгледа всички свои мисли, чувства и дела в присъствието на духовните сили, като това е показ не толкова на делата, колкото на техните последствия за другите хора. При вида на делата, донесли страдания на други хора, могат да се появят угризения на съвестта, огорчение и желание да се поправи.

Болки в различните части на гърба: защо боли и какво да правим

Те дълго не знаели един за друг и работели отделно, резултатите от наблюденията и на тримата се оказали идентични. Всички започнали работа, бидейки скептици, вярващи в науката, а не в религията, очаквайки, че техните изследвания, по-бързо от всичко ще покажат погрешността и ненаучността на вярата в задгробния живот. Но и тримата били обективни учени и, срещайки неочакваното, не се побояли да го признаят и потвърдят със своя авторитет, макар че това би могло да го урони в очите на събратята им - учени, които в мнозинството са настроени скептично. И тримата станали вярващи хора. Доктор Кюблер-Рос казва че за нея това не е въпрос на вяра, защото тя съвършено твърдо знае, че след този живот на земята ще има друг.

14 дни, които променят живота ви

При вашата ситуация бих посъветвал да изчакате още мъничко време, за да се убедите дали сегашното лечение има ефект. Седмица или две няма да са фатални. Ако няма забележимо подобрение, бих ви посъветвал да говорите с лекаря ви да смени лечението с такова, което е давало добър ефект венлафаксин или анафранил, според което преценявате, че ви е повлияло по-добре.

Прищипан (възпален) нерв и как да се спасим от болката

На . се води още един знаменит бой на частите на Конната дивизия при Сатул Ноу. Тук срещу българите се изправя т. нар. ,,дива ‘’ дивизия, която дотогава е считана за непобедима. Тя използва атака , наречена ,,казашка лава’’. При нея ескадроните като същинска лава светкавично се нахвърлят с нечовешка ярост против българските позиции. В  откритото поле малобройните български части , без да трепнат , ги громят с пушечен, картечен и артилерийски обстрел. Шепата българи устояват на руската ‘’лава’’.

Има разкази за болни, които са били близо до смъртта и няколко пъти са били възвръщани към живот с усилието на лекарите и които са ги молели да не вършат повече това. Там е хубаво и те молели да ги пуснат. Една от умиращите пожелала повече да не се молят за оздравяването й. Няколко пъти дишането й спирало, но я възвръщали назад към живота. Накрая дошъл денят, когато тя много спокойно помолила роднините си да престанат да се молят, когато те го сторили, тя скоро умряла.

Сега веке, откак я победиха Европейците под Севастопол и й откриха слабостите пред цял свет, тя обърна веке друга политика и с пари и лъжи мами простодушните Българи в мирни и тихи времена да се преселят в нейните омразни пустини, да ги зароби вечно!

Пенфилд продължава: Човекът може по своя воля да контролира кръвното си налягане, температурата и дори електрокардиограмата, а щом е така, то къде е източникът на тази воля?

При малки деца (ккато е във Вашия случай) дозата е 6 капсула дневно. За период от ноември до края на април. Аз бих добавил и Сироп за нос и гърло на Pediakid. Според мен няма друг сироп на нашия пазар, с толкова разнообразен и ефективен състав ( http:///produkt/pediakid-nez-gorge/ ).
Имаме клинични изследвания с Екомер в България, при деца с рецидивиращи инфекции на ГДП и такива, с повече от 8 хоспитализации в една година.

След провала на клозетния атентат е задействан план Б. Пак чрез Драган Цанков руските тайни служби наливат 55 555 франка в заговор за убийство на Фердинанд и на министър-председателя Стефан Стамболов.

Подейства при майка ми, тъй че смятам, че ще действа при всяка жена, мама имаше ужасна разширена вена на прасеца и за месец се отърва от нея, без диети, без процедури и други безсмислени съвети