Начало

Хранене и фитнес

Дата на публикация: 2018-04-03 00:12

Мента
Популярна билка, която е известна със своите противовъзпалителните, антисептични и успокояващи свойства. Подпомага храносмилателните процеси, успокоява спазмите в стомашно-чревния тракт и ускорява оздравителните процеси. Листенцата свежа мента са подходяща добавка към салати, чаят от мента помага при синдром на раздразненото дебело черво, подуване на корема, газове и други оплаквания при лошо храносмилане.

Храни при подуване на

Кое е доброто лечение на херпес зостер? ⟴ С лекарства. ⟴ С билки. ⟴ С хомеопатия. ⟴ Търсене на добрия крем (мехлем), спрей, хапчета и прахчета. ⟴ Карантина Още в текста: ⟴ Изследвания и диагностика за херпес зостер. ⟴ Кои са добрите лекари инфекционисти и офталмолози в България? ⟴ Лечение при деца. ⟴ Усложнения, последствия. [ ]
Чети нататък!

Сайт за бързо и лесно отслабване с билки и чай Фигурин

Излишните килограми се трупат, когато приемаме повече калории, отколкото можем да изгорим. Наблюдаваме го в най-голяма степен при хората, чието меню изобилства от висококалорични, богати на мазнини храни, , тлъсто месо и сладкиши.

Топ 15 начини за лечение на уртикария (+СНИМКИ)

Тялото ни е силно затормозено, когато има хормонални проблеми. То е загубило „вътрешните си регулировчици“ и има да се справя с какви ли не последствия. Да му помагаме с природосъобразно хранене и максимално ненатоварващи храни.

За каквато и болест да се говори, пушенето и алкохолът навсякъде ги пишат като причина. Според мен прекаляват, обаче в случая наистина са причина за хормонални промени, ако са съчетани с някой от другите рискове (пр. умора, тревоги или диета).

При първо съмнение за налично усложнение се назначава рентгеново изследване на синуси и носоглътката. Изследването на назален и гърлен секрет също е сред важните методи на диагностика.

Здравейте, искам да попитам за целогодишна алергия, причината за която са акари и алергия от котки какви соли мога да използвам и ще ми помогнат ли? Алергията ми се изразява в това, че ми тече постоянно вода от носа и лицето ми се подува от едната страна, устните също.

Като широкоспектърен антибиотик гентамицин атакува причинителя на инфекцията и спомага за бързото освобождаване на синусите от слузестия блокаж.

Познатата ни задна хрема е известна с медицинския термин синдром на постназална секреция. Това е клинична проява на възпаление на горните дихателни пътища, което води до оттичането на слуз в задната част на гърлото.

Възпалението рефлектира върху нашата трета сливица. В резултат от това тя се подува. Пречи на нормалното дишане и води до събиране на секрети в носоглътката. Често изхвърлянето на този секрет е затруднено в резултат от уголемяването на сливицата.