Начало

Трябва ли да пия протеин на

Дата на публикация: 2018-03-25 16:12

Елена, според мен не е ясно защо твоите познати са получили здравословните си проблеми. Ако човек който пие бира, яде пържени картофи и мазно свинско получи бъбречна криза ще се вини ли начинът му на хранене? Както не веднъж съм казвала, не винаги това, което се вижда е в пряка зависимост, от това което напоследък сме правили. Ами ако твоят познат си има генетично заложени такива проблеми, ако всъщност са в следствие на това какво е ял преди диетата? Това са неща, които трудно се доказват. Но съм съгласна с теб, че трябва по-умерено отношение към диетите, спорт и позитивно мислене 🙂

Какво е Диета Зоната | диета Зоната

MadCat, става въпрос за лактозата (млечната захар), съдържа се в млечните продукти. В България мисля, че не пишат това по етикетите, тъй като лактозата е въглехидрат, тя се включва към процента на въглехидратите. Спокойно, млякото и сирената нямат добавена захар :).

Здравословен Сладкиш с Тиква | Фитнес инструктор

Независимо от причините, патологичните промени при това заболяване са винаги подобни. При нормални условия, ставните повърхности на костта в тазобедрената става са еднакви и са в пълно съответствие една с друга, като се гарантира най-равномерно разпределение на натоварването. В резултат на въздействието на факторите, причинили деформиране или преструктуриране на хиалиновия хрущял в ставната кухина, в резултат сходството на повърхността на ставния хрущял се разстройва.

ГЛАДУВАНЕТО МОЖЕ ДА СПАСИ ЖИВОТА ВИ-Хърбърт Шелтън -1 ч

Тъй като тялото ни губи протеин всеки ден чрез нормалния метаболизъм, ако не се доставят необходимите количества, изключително важните телесни функции ще започнат да страдат.

Имунната система, целоста на всички тъкани, всяка една от клетките на тялото, ензимите(двигателят на живота) които се съдържат във всяка клетка, и размерът на мускулната маса – всичко това зависи от навлизащия в тялото протеин.

Протеините (белтъци, белтъчини) са от изключителна важност за съществуването на организма. Встрани от това, те са ценен макронутриент, когато става дума за бодибилдинг. Всеки спортист знае, че аминокиселините, съдържащи се в белтъците, са строителите на мускулите. С други думи, достатъчните количества протеин в организма, които покриват нуждата на активно спортуващите хора, са ключови за изграждането на релефно и атлетично тяло .

Водата, която се използва в изброените диети, може да бъде и просто преварена. По време на тази процедура тя става 8777 по-мека 8775 . Но въпреки това повечето специалисти са убедени, че минералната и изворната вода са най-добрите алтернативи.

Подходяща е и да се либерализира в известна степен, според личните предпочитания. С категоричност не би било полезно за се редуват 8 въглехидратни дни с един нишестен, но в рамките на самите дни са позволени размествания и известни компромиси. За какво говорим конкретно? Примерно за мляко в кафето сутрин. И за шопска салата извън правилния ден. Подобни малки залитания няма да променят драстично килограмите, ако те вече са балансирани на едно ниво.

Без преглед не мога нищо да коментирам. Най-добре си направете изследване за гъбички, което да потвърди или отхвърли наличието им!

За целта Бари Сиърс е създал хранителната мерна единица 8777 Зонов блок 8775 . Благодарение на системата на хранителните блокове, пресмятането при приготвяне на Зоновите ястия значително се улеснява, като всеки изяден блок протеин се балансира с блок въглехидрати и блок мазнин.