Начало

Турбо диета за отслабване - 15 дни, 10 кг! | Отслабване

Дата на публикация: 2018-04-03 16:12

Натрупали сте излишни килограми, не се чувствате добре в кожата си, дрехите вече не ви стават, чувствате постоянна умора, апатия, самочувствието ви върви с прогресивни стъпки надолу, започвате да се изолирате от социалната си среда, застоявате се вкъщи и все по-честно намирате утеха в храната. Съзнавате, че по-този начин само задълбочавате проблема и попадате в спиралата на неконтролируемото емоционално хранене, но сякаш нямате сили да се борите.

Холивудска диета - отслабване с 10 килограма за 14 дни

Да, това обикновено е най-трудната стъпка, особено за прилагане в действие! Всички начини на движение са добри, от качването и слизането по стълбите, чистенето с прахосмукачка, до тичането в парка. Най-важната дума е: движение! На теория трябва да прекарвате поне 7-8 часа в спорт през седмицата, но не е лошо и да се разделят на по 85-95 минути на ден. Важно е постоянството. Неслучайно в програмата на ЛъкиФит, физическото натоварване заема изключително важна част. Освен това сме се постарали и да е разнообразна – включва танци и различни видове спортове.

Диетата на Afrodita - 10 кг. за 7 дни

Вижте една диета за бързо отслабване. С нейна помощ можете да свалите 65 килограма за 7 дни. Освен това диетата на нашата читателка има пречистващ ефект.

Диета за отслабване 10 кг - За Жената

Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препечатването на цели материали става само след писмено съгласие от .

Не пришпорвайте нещата, тъй като това е процес. За да е ефективно отслабването ви с 65 кг, трябва да предприемете нужните мерки в дългосрочен план и постепенно, за да се избегне така наречения йо-йо ефект, а и други нездравословни последствия за тялото и психиката ви.

Spored men ot tazi dieta se otslabva stiga da imame volq,zashtoto 65 dni na tarator ne sa nikak malko :) vajni sa rezultatite!

Нека съставим примерен план за отслабване с 65 килограма и нека  променим живота и здравето си следвайки няколко лесни стъпки!

За да отслабнете с 65 кг и да сте в добра форма, трябва да следвате пирамидата на храненето:да се храните добре сутрин и на обед, докато вечер трябва да избягвате калорични храни и приеми. Освен това, леката вечеря ще подпомогне съня.

Когато се следва една диета, мотивацията е най-важната: поне 75% от успеха зависят именно от нея. Поискайте помощ от професионалист, за да може да ви е като треньор, да следва стъпките ви, да ви напътства и мотивира. Няма да имате същия успех ако поискате това от приятел, приятелка, тъй като няма как да ви отделят нужното време и внимание.

В нашите програми, освен ценните съвети и препоръки на специалистите ще се запознаете и с нови хора и ще откриете нови приятели, с които да вървите заедно ръка за ръка към вашата цел!