Начало

Хранителни добавки За всички | Himalaya

Дата на публикация: 2018-03-24 00:12

Възрастните хора й внушавали, че трябва да е отговорна към здравето си заради детето. Дъщеря им отговаряла, че през деня се храни нормално. Вярвали й до момента, в който открили случайно сред вещите й кутийка с хапчета за отслабване . Последвал скандал, след който Галина обещала никога да не пие от “онази отрова”.

Хималая аюрслим капсули х 60, Диети и отслабване, цена

Младата жена, която е майка на малко момченце, година и половина преди смъртта си се развела и се прибрала да живее при родителите си. Тя започнала да подрежда живота си от нулата: намерила си работа в социалните служби, грижела се за детето, започнала да се поглежда по-често в огледалото.

-АЮРСЛИМ ХИМАЛАЯ

Вашите поръчки, получени до ще бъдат предадени от нас на куриер най-късно на . Поръчките направени на и след ще бъдат изпълнени и предадени за доставка на , а тези направени на и след . 7567 ще бъдат изпълнени на г.

Хапчета за отслабване УБИХА млада жена!

При ръст 677 сантиметра Галина имала тегло от 55 килограма. Неизживените психотравми от проблемния брак обаче я карали да си мисли, че е прекалено закръглена и че трябва да се постарае да изглежда по-добре. Смахнатата идея не я оставяла.

Галина Р. от град Азов край Ростов умряла за два дни в местната болница, а лекарите не били в състояние да й помогнат по никакъв начин!

Черният й дроб, далакът и бъбреците били като попарени с вряла вода. Сложни химически анализи трябва тепърва да покажат какво точно е било съдържанието на хапчетата, които Галина пиела, за да поддържа килограми.

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на без писмено разрешение на Mars Media Group е забранено.

много лоша съдба,а няма ли да кажете кои са тези хапчета,за други момичета който ги пият да не ги сполети същото нещастие

Вижте и ТАЗИ СТАТИЯ : Билки и хапчета за отслабване, които са ефикасни и безопасни !Каквото съдбата реши – може вероятно да бъде донякъде променено. Каквото човек сам си пожелае и причини, няма как да бъде заобиколено.

Когато й направили аутопсия, патоанатомите били шокирани: всички вътрешни органи на покойницата били смалени наполовина, пише .